Pro integrare

π R², cea care a dat un alt sens “prostiei” a fost angajată la BNR

Viorica Dăncilă a fost premier al României în perioada 29 ianuarie 2018 – 4 noiembrie 2019 și a candidat la alegerile prezidențiale din 2019 din partea PSD.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Viorica Dăncilă, cea care are a fost Prim Ministru al României din partea grupării infracționale PSD, cea care apare in căutările google atunci când se scrie “Proasta României”, a fost angajată direct la BNR!

Primul ministru ministru Cîțu nu comentează politica de angajare a  personalului în BNR,  Ludovic Orban a spus că vocea și talentul o poziționează pe aceasta pentru un post în BNR, jurnaliștii cu siguranță spun că aceasta a reușit să învețe cum se calculează aria cercului iar din acest motiv a primit calificarea necesară ocupării unui post în BNR!

Viorica Dăncilă va ocupa la Banca Națională a României funcția de consultant pe Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde. Prima zi de lucru ar urma să fie 1 iunie.

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului Mugur Isărescu a explicat criteriile care au stat la baza selectării Vioricăi Dăncilă în echipa BNR, criterii legate de activitatea de lobby: „Înainte de a fi prim ministru, a fost europarlamentar multă vreme. A fost funcționar european. Cunoaște toate căile din Uniunea Europeană. Acolo cunoaște oameni mai ales din zona verde, ecologiști, oameni cu care a stat la masă, cu care a băut cafea, cu care a schimbat vorbe. (…) La Banca Națională, pentru aceste cinci birouri se caută oameni care au uși deschise la Parlamentul European. Ăsta este lucrul cel mai important. Fără uși deschise nu facem nimic pentru țara asta”. sursa parțială digi24.

O parte din calitățile Vioricăi Dăncilă!

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...