Pro integrare

𝕸𝖊𝖙𝖆𝖑𝖑𝖎𝖈𝖆 – Membrii trupei se alătură inițiativei #NoiFacemUnSpital, donatie de 250.000€ și drepturile piesei „The Unforgiven”

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Metallica a oferit drepturile piesei ”The Unforgiven” pentru campania #NoiFacemUnSpital

Rockerii de la Metallica susțin în continuare Asociația Dăruiește Viața și proiectul acestora, #NoiFacemUnSpital și au fost de acord să doneze drepturile celebrei piese ”The Unforgiven” pentru campania de strângere de fonduri pentru reconstructia Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Marie S. Curie.

Așa după cum se știe, membrii formației Metallica au donat în august anul trecut, odată cu concertul pe care l-au susținut la Arena Naţională în cadrul turneului „Worldwired”, 250.000 de euro Asociației Dăruiește Viața pentru construirea primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Dacă doriți să susțineți și voi campania#NoiFacemUnSpital, puteți dona astfel:

1. Online cu cardul sau PayPal, pe www.daruiesteviata.ro, in nume propriu sau in memoria cuiva drag pe www.daruiesteviata.ro/in-memoriam

2. Prin SMS la 8864 cu mesajul ‘SPITAL’ pentru o donatie lunara de 4 euro

3. In propria campanie de fundraising pe www.daruiesteviata.ro/campanii sau achizitionand un cadou de pe Raftul de Fericire (www.daruiesteviata.ro/cadouri)

4. Prin transfer bancar, in conturile Asociatiei, deschise la ING Bank, RON: RO08 INGB 0000 9999 0317 5286 si EURO: RO68 INGB 0000 9999 0471 5148

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...