­čçĚ­čç┤Feti╚Ť─â premiant─â, Sechestrat─â ╚Öi dat─â pe m├óna proxene╚Ťilor! Alt─â familie ignorat─â de Poli╚Ťie!


Tatăl unei fete din Dolj, Giorgiana Marin, care este premiantă, face eforturi disperate pentru a o găsi pe copila care a dispărut de acasă în urmă cu un an și jumătate.
Tat─âl Georgianei a declarat s├ómb─ât─â, la emisiunea ÔÇ×Linia ├«nt├óiÔÇŁ, c─â prietenul ei, mai mare cu mai mul╚Ťi ani dec├ót ea, ar fi responsabil de dispari╚Ťia fetei. El spune c─â a depus pl├óngere la Poli╚Ťie la c├óteva luni dup─â ce fata a plecat de acas─â.
ÔÇ×Am crezut c─â totu╚Öi nu va fi un caz at├ót de ciudat ╚Öi c─â o s─â vin─â acas─â. Ultima discu╚Ťie pe care a avut-o cu mine, ├«n mai anul trecut, a cerut o sum─â de bani pentru o datorie, cred. Eu din luna mai nu am mai vorbit cu eaÔÇŁ, m─ârturisit b─ârbatul.
Bunica fetei din D─âbuleni a fost de nenum─ârate ori la poli╚Ťie, f─âc├ónd tot felul de demersuri pentru a o g─âsi. Bunica spune c─â a v─âzut-o ultima oar─â pe Giorgiana b─âtut─â ╚Öi foarte speriat─â, fata spun├óndu-i c─â a fost amenin╚Ťat─â cu cu╚Ťitul de c─âtre patru b─ârba╚Ťi.
Sunt indicii c─â fata ar fi ajuns pe m├óna proxene╚Ťilor, pe numele ei exist├ónd o amend─â pentru practicarea prostitu╚Ťiei pe centura Craiovei. Atunci c├ónd bunica Georgianei s-a dus s─â pl─âteasc─â impozitul pe cas─â, a aflat c─â mai are ceva de pl─âtit o amend─â pentru prostitu╚Ťie pe numele Giorgianei.
Bătrâna spune că fata nu a fost dusă însă și la poliţie, având în vedere că numele ei era implicat într-un dosar de dispariţie.

Vino alaturi de noi!


Acest website NU folosește reclame.
Toate leg─âturile externe sunt verificate.
Comunitatea Diaspora.Ro "NU" are apartene╚Ť─â Politic─â ╚Öi nici nu accept─â reclame sau fonduri de la partidele Politice!
Ne po╚Ťi sus╚Ťine activitatea
AICI ,

[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More