🇷🇴Fetiță premiantă, Sechestrată și dată pe mâna proxeneților! Altă familie ignorată de Poliție!

0

Tatăl unei fete din Dolj, Giorgiana Marin, care este premiantă, face eforturi disperate pentru a o găsi pe copila care a dispărut de acasă în urmă cu un an și jumătate.

Tatăl Georgianei a declarat sâmbătă, la emisiunea „Linia întâi”, că prietenul ei, mai mare cu mai mulți ani decât ea, ar fi responsabil de dispariția fetei. El spune că a depus plângere la Poliție la câteva luni după ce fata a plecat de acasă.

„Am crezut că totuși nu va fi un caz atât de ciudat și că o să vină acasă. Ultima discuție pe care a avut-o cu mine, în mai anul trecut, a cerut o sumă de bani pentru o datorie, cred. Eu din luna mai nu am mai vorbit cu ea”, mărturisit bărbatul.

Bunica fetei din Dăbuleni a fost de nenumărate ori la poliție, făcând tot felul de demersuri pentru a o găsi. Bunica spune că a văzut-o ultima oară pe Giorgiana bătută și foarte speriată, fata spunându-i că a fost amenințată cu cuțitul de către patru bărbați.

Sunt indicii că fata ar fi ajuns pe mâna proxeneților, pe numele ei existând o amendă pentru practicarea prostituției pe centura Craiovei. Atunci când bunica Georgianei s-a dus să plătească impozitul pe casă, a aflat că mai are ceva de plătit o amendă pentru prostituție pe numele Giorgianei.

Bătrâna spune că fata nu a fost dusă însă și la poliţie, având în vedere că numele ei era implicat într-un dosar de dispariţie.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!
style="display:block; text-align:center;" data-ad-layout="in-article" data-ad-format="fluid" data-ad-client="ca-pub-2329699542686051" data-ad-slot="2954573468">

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More