1 decembrie ziua României și a publicației Podul.Ro

De aproape 2 ani și noi cei din comunitatea Diaspora.ro monitorizam articolele scrise de către cei de la Podul.ro despre care putem spune că nu am fost dezamăgiți, articolele lor, mai scurte sau mai lungi reprezintă fără îndoială un punct de vedere pertinent!

Comunitatea Diaspora.Ro vă urează mulți ani în continuare menținând același drum ca până acum, perseverența va da roade!

 

Publicația online „Podul” împlinește astăzi doi ani de existență. Cu 100 mai puțin decât România. „Podul” s-a născut în aceeași zi memorabilă de 1 Decembrie. 2018, în loc de 1918.  O aniversare care nu ar fi fost posibilă fără Dumneavoastră, cititorii ”Podul”.  Un motiv pentru a vă mulțumi și a vă invita să ne fiți alături în continuare.

În doi ani de zile, publicația noastră a fost citită de o Românie întreagă. La propriu. În cele 24 de luni de la apariția pe piața media din România, articolele publicate de noi au fost citite (afișate) de  22.678.985 ori. Cam cât populația României și a Basarabiei la un loc.

Mai multe detalii mai jos

ANIVERSARE În 2 ani de existență, „PODUL” a fost citit de o Românie Întreagă. La propriu. Vă mulțumim!

Publicația online „Podul” împlinește astăzi doi ani de existență. Cu 100 mai puțin decât România. „Podul” s-a născut în aceeași zi memorabilă de 1 Decembrie. 2018, în loc de 1918. O aniversare care nu ar fi fost posibilă fără Dumneavoastră, cititorii “Podul”. Un motiv pentru a vă mulțumi și a vă invita să ne fiți alături în continuare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: