Ultimate magazine theme for WordPress.

10 Octombrie 2019 la fel de importanta ca ziua de 16 Dec. 1989

41

Iată ca ziua de 10 Octombrie 2019 vine văzută drept a 2-a eliberare a Romaniei din tirania conducătorilor.
In 16 Decembrie 1989 in Romania incepeau protestele de stradă impotriva regimului Comunist, totul a început ca o revoluție fiind ulterior confiscată de tradatori ai patriei care s-a finalizat cu executarea ilegala a cuplului Ceaușescu in timp ce pe strazi își pierduseră viata 1104 de Romani și au fost 3321 răniți.
Acea revoluție cum spuneam a fost confiscată de catre FSN, care vroia sa treacă drept “Salvatori ai patriei”, care in realitate, iată in 2019 se numește PSD iar dacă ne uitam in urmă, in ianuarie 1990 in Romania functionau Intreprinderi ce ofereau 6.500.000 locuri de muncă, agricultura era in pas cu tehnologia de atunci, erau complet functionale sistemele de irigare ale culturilor de câmp iar datoriile externe erau 0.
Din FSN in PDSR apoi in PSD, au adus tara in 2019 la o datorie externă de peste 111 miliarde de euro, aici simtim nevoia de o paranteză (suferința Romanilor din 1975 pana in 1989 a fost pentru 21 miliarde de dolari), autostrazile mult promise si de care are nevoie o țară ca România, au fost pe parcurs sabotate de acei Guvernanți care prin incapabilitate sau din motive strict de partid au acordat diferite acorduri care nu numai ca nu au avut ca rezultat final construirea infrastructurii dar au fost si o dauna economică pentru cetățenii Romaniei.
Ziua de astăzi devine la fel de importanta pentru viitorul României precum cea de 16 Decembrie 1989.
In aceste zile am asistat la diferite manevre din partea PSD in incercarea disperată de a rămâne la putere, oferind “mita electorală” pentru a rămâne in fotoliile calde ce le permit o anumită putere decizională care până in ziua de astăzi s-a dovedit dezastruoasa pentru economia si prezența Romaniei pe plan exten.
Avem un Prim Ministru semi analfabet, care nu face altceva decât sa facă de rușine țara atat pe plan intern cât si extern.
In speranța ca această moțiune va trece si vor incepe anchetarea iar ulterior recuperarea daunelor care au fost facute de catre acest partid si Mafia care sta in spatele său, va doresc o viață frumoasa asa cum meritam sa avem.
Update:
Iată ca Guvernul PSD a căzut si se deschide calea către o viață cu perspective mai bune pentru cetățenii Români!

- Advertisement -

Cmentariile sunt închise