Pro integrare

Primar PSD-ist, interzice unei copile de 13 ani sa mai meargă cu microbuzul scolar

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cristina Tunegaru, profesoara de limba romana, anunta ca primarul PSD al comunei Mihailesti (Giurgiu), Mihai Dobre, i-a interzis unei fetite in varsta de 13 ani sa mai mearga cu microbuzul scolii. Fetita „vine la scoala singura cand toti ceilalti copii urca in microbuze”, mentioneaza profesoara.
Primarul PSD i-a interzis fetitei sa mai intre in microbuz pentru ca aceasta ar fi „trantit” usa la inchidere. Primarul o acuza ca a „distrus microbuzul”, enervat fiind ca parintii fetitei au sesizat 112 dupa ce aceasta a fost injurata de sofer.
Postarea Cristinei Tunegaru:
O fetita din clasa mea nu mai are voie sa se urce in microbuzul scolar, incepand de astazi. I-a interzis primarul. Atentie, o fetita de 13 ani, din clasa a VII-a, vine la scoala singura cand toti ceilalti copii urca in microbuze. Situatia e cel putin revoltatoare.
Joi, la urcarea in microbuzul scolar, fata a trantit usa la inchidere, iar soferul primariei a decis ca cea mai buna lectie pe care i-o poate da e sa-i arunce injurii rasiale ca „cioara”, „tiganca jegoasa” si sa o dea jos. Familia, pe buna dreptate, a apelat la ajutorul 112 pentru a se apara de un evident abuz. Reactia parintilor a suparat mult si, in loc sa-si asume responsabilitatea pentru situatia generata de angajatul sau, primarul comunei, Mihai Dobre, a hotarat ca fetita nu mai are voie sa se urce in microbuzul scolar, platit din bani publici. Pentru ca nu accepta cand un parinte isi apara drepturile. In ultimele zile, primaria a inceput o campanie de bullying agresiv impotriva micutei, care e acuzata in fata parintilor si a scolii ca prin gestul ei a distrus microbuzul. O fetita de 13 ani a rupt usa microbuzului!
Dumnezeule! Va dati seama ce e in sufletul ei acum, cand toti colegii si parintii o privesc cu suspiciune, totul pentru ca a fost umilita de un sofer rasist, cand primarul ameninta ca va sista traseul tuturor microbuzelor din cauza acestui incident?
Cand copiii din comunitati dezavantajate abandoneaza scoala, cand devin victime ale accidentelor si ale retelelor de trafic, nu e doar fatalitatea. Exista niste oameni, bine platiti de stat, care sunt vinovati, o vina difuza, acte de discriminare si umilinta, neglijenta, toate se aduna.
Nu putem fi nepasatori la umilintele copiilor nostri!
[post]
[cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...