Tamara Buciuceanu-Botez a murit! Românii nu o vor uita pe marea actriță

A fost una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru, film și televiziune.
A făcut parte din generația de aur, iar pentru roluri precum “Isoscel” din “Liceeni” sau Coana Chirița din “Chirița în provincie” o să fie amintită mereu. În data de 23 octombrie 2014, într-o ceremonie ce a avut loc la Castelul Peleș din Sinaia, Tamara Buciuceanu-Botez a primit din partea Casei Regale a României decorația Ordinul Coroana României în grad de Ofițer. Românii care o îndrăgeau i-au dat însă cu mult timp înainte o decorație în inima lor.
A murit la 90 de ani, la Spitalul Elias din Capitală, pe data de 15 octombrie 2019. Se internase la începutul lunii octombrie în urma unor probleme cardiace, asta după o perioadă în care a stat departe de scenă din cauza sănătății precare.
Într-un comunicat transmis de purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, dr. Silvius Negoiță, se arată că „Spitalul Elias anunță cu regret dispariția unei mari doamne a teatrului românesc, Tamara Buciuceanu Botez. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

[diaspora]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More