A trăi numai pentru sine, una din cele mai grele sclavii. Papa Francisc

Domnul îi pregătește pe discipolii săi, de ieri și de astăzi, la sărbătoarea Împărăției lui Dumnezeu eliberându-i de egoism, una din cele mai grele sclavii: a spus papa Francisc la omilia Sfintei Liturghii celebrată duminică, 8 septembrie 2019, la Antananarivo, în cea de-a treia zi a călătoriei apostolice în Madagascar.
Prin cuvântul Evangheliei sale, Isus îi pregătește pe discipolii săi, de ieri și de astăzi, la sărbătoarea Împărăției lui Dumnezeu și ne eliberează de una din cele mai grele sclavii, sclavia de a trăi numai pentru tine. Este, pe scurt, omilia papei Francisc la Sf. Liturghie prezidată duminică, 8 septembrie a.c., la Antananarivo, în cea de-a treia zi a călătoriei sale apostolice în Madagascar.
În fața altarului au fost aduse relicvele Fericitului Rafael Luis Rafiringa, călugăr din congregația Frații Școlilor Creștine, personalitate culturală și religioasă de mare prestigiu pentru istoria insulei. Frate consacrat, Fericitul Rafiringa a cârmuit, practic, viața Bisericii în perioada dificilă de la sfârșitul secolului al XIX-lea, când un val de persecuție s-a abătut asupra credincioșilor, iar misionarii străini au fost expulzați.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!
[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More