Pro integrare

Abuz – PSD a acoperit sponsorizările candidaților la europarlamentare din banii de la stat

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

PSD a transferat în această săptămână candidaților la europarlamentare 2,6 milioane de lei, după ce AEP a decis să nu le returneze sumele cheltuite în campania electorală, din cauza unor probleme la semnăturile de pe documente.
Candidații PSD care au folosit finanțare privată în campania de la europarlamentare nu au rămas în pagubă. Partidul a avut grijă de ei, iar cheltuielile lor au fost acoperite tot cu bani publici, deși Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a decis că sumele cheltuite de PSD în campania de la europarlamentare nu vor fi decontate, din cauza unor nereguli pe documente. Printre beneficiari se numără și Claudiu Manda, care pierduse peste 430.000 de lei după europarlamentare.
În această săptămână, din conturile partidului s-au transferat 2,6 milioane de lei către 20 de candidați care au contribuit cu bani la campania din luna mai.
Este pentru prima dată când un partid politic folosește banii din subvenția primită de la stat, pentru a-i trimite în conturile candidaților care nu au beneficiat de rambursare de la Autoritatea Electorală Permanentă, potrivit Radio Europa Liberă
 
[post] [cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...