Acordul PNL – PSD

Ludovic Orban împreună cu PNL, au jucat cartea “alegerile locale in 2 tururi”, într-un acord cu cei de la PSD.
Dacă public se războiesc se pare că aceste 2 partide merg mână in mână.
Cei de la PNL nu au vrut sa dea OUG pentru votul in 2 tururi motivând că Parlamentul este forul decizional, dar au dat 25 de OUG uri in ultima zi de mandat a Guvernului.
Cei de la PSD, după ce Guvernul a căzut prin moțiune de cenzură, declară că da, își doresc si ei alegeri anticipate.
Dacă cei din PNL chiar își doreau alegerea Primarilor in 2 tururi, unde au dat 25 de OUG uri, puteau să dea si pentru alegerile primarilor, adevărul este ca aceștia nu își doresc o asemenea regulă, dimpotrivă, alegerile in 2 tururi ar da un avantaj major celor de la USR PLUS, alianță pe care Orban a folosit-o doar in scopurile partidului pe care îl conduce, ca mai apoi să nu își mențină acordurile semnate între aceștia.
Cei de la USR au realizat faptul că cei din PNL nu sunt de încredere, iar penteu acest motiv cer sa intre la Guvernare împreună, evident, acest lucru ar da acces la informații le care nici cei din PNL nici cei din PSD nu vor sa le facă publice, drept urmare cei din PNL au refuzat accesul USR PLUS la Guvernare.
Tot acest fum creat prin manipulare nu aduce nimic benefic pentru România și cetățenii României, după alegeri vom avea parte de același PSD si același PNL ca fiind cele două partide majoritare in România.
Intre timp vom fi alimentați de jocuri de culise. Cei care susțin PNL, sunt sfătuiți sa verifice din mai multe surse dacă nu cumva sunt manipulați și folosiți in alte scopuri decât cele patriotice.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More