Acuzat de crime impotriva umanității, Iliescu da un concert in memoria victimelor Revoluției

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Institutul Revoluției Române, condus chiar de Ion Iliescu, cel care este acuzat de crime impotriva umanitații,  organizeaza pe data de 22 decembrie un Concert “memorial” la București. “Este o jignire adusă memoriei eroilor martiri, un act de sfidare” considera mai multe organizati civice.
Cel care a confiscat Revolutia, cel care a creat diversiuni militare in urma carora numerosi cetateni eroi au platit pretul suprem, pare că iși bate joc si de memoria acestora.
Mai multe organizații civice protestează față de organizarea, de către Institutul Revoluției Române (IRR), aflat în subordinea Senatului României și condus de Ion Iliescu, președinte și Gelu Voican-Voiculescu, director general, a unui eveniment denumit “30 de ani de Libertate”, care va consta într-un concert la care vor cânta, printre alții, Holograf, Vunk, Andra, Corina Chiriac, Irina Loghin, Gabriel Dorobanțu, Mioara Velicu, Horia Moculescu.
Karina Sava, reprezentata formației Vunk, a declarat pentru G4Media.ro că trupa se retrage de la evenimentul criticat de o parte a societății civile.
Cerem pe aceasta cale atat celor de la Holograf cat si Andrei si celorlalti artisti ( Corina Chiriac, Irina Loghin, Gabriel Dorobantu, Mioara Velicu si Horia Moculescu) sa își retraga participarea de la acest eveniment tocmai datorita faptului că cel care se face direct responsabil de vietile Eroilor din Decembrie 1989, doreste sa continue acest circ tipic comunist.
Seful Senatului este nimeni altul decat securistul Teodor Meleșcanu, un produs al comunismului care toată viata sa, a perindat prin diferite functii si a trăit pe spinarea romanilor.
Va rugăm si pe voi care citiți aceste randuri, sa dați un share masiv chiar si pe paginilie acelor artiști care doresc sa participe la acest eveniment nefericit, tocmai pentru ai determina sa respecte poporul si implicit eroii cazuti in Decembrie 1989.
UPDATE:  20/12/2019 Andra nu a dezamăgit, a anunțat ca NU participă la acest “concert”.
UPDATE: 21/12/2019 Concertul a FOST ANULAT!!!

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More