Pro integrare

Adio Romprest și Mafia din această societate, Primarul sectorului 1 a primit împuternicirea să dea afară această firmă!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Clotilde Armand a fost ținta trădătorilor de patrie chiar din primul minut în care Primarul sectorului 1 si-a anunțat intenția de a candida la această primărie!
Iată ca astăzi a primit împuternicire de la Consiliul primăriei de a rezilia si a pune sfarsit mizeriei din acest sector.
Marcel Ciolacu și echipa infracțională din PSD au cerut eliminarea stării de alertă din acest sector în pofida gunoaielor care au umplut străzile în ultimul timp.

Clotilde Armand

Dincolo de linșaj mediatice, dincolo de jignirile și calomniile împotriva mea, după lungi bătălii, după ziua de vineri când consilierii PSD și PNL nu s-au prezentat la ședința de consiliu și au făcut front comun pentru compania care șantajează autoritatea locală și cetățenii din București, astăzi Consiliul Local al Sectorului 1 a mandatat primarului Sectorului 1 în vederea unei acţiuni având ca obiect rezilierea contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza Sectorului 1. De astăzi primarul poate solicit Justiției rezilierea contractului cu Romprest. Asta însemna să nu renunți. E o mare victorie. Este ceea ce trebuia făcut de toți primarii dinaintea mea.
#MergemPânălaCapăt
#NiciUnPasÎnapoi

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...