[document] Administrația Prezidențială felicită grupul Voluntari in Europa

Voluntari în Europa, un grup la care noi (diaspora.ro) personal suntem martorii multor vieți schimbate in bine sau salvate de către acest grup condus de către Adriana Mureșan și echipa din spatele său care realizează deseori adevărate minuni ce ne umple sufletele de speranță, speranță la o lume mai bună care există într-adevăr și se numește “Voluntari in Europa
Acum, a venit rândul Presedintelui României să recunoască valorile persoanelor care fac parte din acest grup și își aduc contribuția zi de zi la o lume mai bună iar această recunoaștere nu întârzie să apară.
Din partea comunității diaspora.ro și noi vă mulțumim pentru că existați oameni frumoși!

OAMENI care în cele mai grele momente ajută pe cei din jur. OAMENI cărora le pasă, tac și fac, acționează rapid și eficient.

OAMENI extraordinari.

Cu ajutorul vostru am început Revoluția Oamenilor Buni !
Mulțumim VOUĂ, cei care și-au deschis sufletele și ușile caselor, pentru cei care au ajuns într-o situație disperată. Mulțumim tuturor voluntarilor care au ajutat, și vor ajuta și în continuare, fiecare după posibilități.
Mulțumirilor noastre se alătura și mulțumirile președintelui, declară și Paul Horvath!

#RoOmenia
#RevolutiaOamenilorBuni

Administrația Prezidențială
Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More