Adolescent român, BĂTUT și UMILIT pe un câmp de alți patru tineri. S-au lăudat apoi pe Internet cu isprava lor | VIDEO


Imagini umilitoare și șocante pe un câmp din Șomcuta Mare, județul Maramureș. Patru adolescenți l-au umilitar pe un alt tânăr într-un mod de-a dreptul josnic.
Într-un clip video postat chiar de autorii faptei, se poate vedea cum un băiat este pus la pământ și mai mulți tineri urinează pe el. Mai mult, după gestul reprobabil la care a fost supus, unul dintre cei patru tineri l-a lovit violent cu piciorul în ceafă. Pentru ca isprava lor să fie completă, unul dintre tienri a postat apoi imaginile pe o rețea de socializare
Conform informaților publicației baiamare24.ro, care a postat imaginile înainte de a dispărea de pe Internet, polițiștii din Șomcuta Mare au văzut imediat imaginile video și s-au autosesizat, deschizând un dosar penal, iar cei patru tineri au fost duși la audieri.
Deocamdată nu se știe din ce motiv cei patru au recurs la asemenea gesturi reprobabile. Nu au avut o explicație în fața polițiștilor. „Tinerii au fost identificaţi şi a fost deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe”, a arătat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, citată de baiamare24.ro.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More