2 apartamente pentru o funcție.

După ce comisia JURI a blocat accesul acesteia la funcția de Comisar European tocmai pentru ca nu putea dovedi clar in ce mod au ajuns la ea cei 800.000 Lei pe care declara ca i-a luat imprumut, acesta a reusit in numai 3 zile sa achite suma datorată.
Tovarășa Plumb, țara asta are nevoie sa știe cum se rezolva o datorie așa mare, pentru a o folosi si cei datori la bănci si asa mai departe.
 
“Având în vedere acest lucru, şi pentru a debloca această situaţie, am făcut paşi pe care sunt convinsă că JURI le va considera o soluţie adecvată. Astfel, am oferit creditorului rambursării (persoană fizică) două apartamente pe care le deţin în România, care sunt deja în declaraţia financiară şi aceasta a acceptat ca o plată integrală imediată a datoriei mele. În consecinţă, datoria care a generat îngrijorările dumneavoastră nu mai există. Cât de curând posibil, până pe 23 octombrie 2019 când Parlamentul European va vota noua Comisie, soluţiile menţionare mai sus vor fi puse în aplicare”, se arată în document.
 

Vino alaturi de noi!


Acest website NU folosește reclame.
Toate legăturile externe sunt verificate.
Comunitatea Diaspora.Ro "NU" are aparteneță Politică și nici nu acceptă reclame sau fonduri de la partidele Politice!
Ne poți susține activitatea
AICI ,

[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More