Alexandru Mitriță, cel mai slab de pe teren!

New York City, echipa lui Alexandru Mitriță (24 de ani), a ratat șansa de a deveni campioană în competiția din America de Nord. Formația românului a pierdut la limită, scor 2-1, în fața celor de la FC Toronto și a fost eliminată încă din faza sferturilor playoff-ului din MLS.
Internaționalul român a evoluat încă din primul minut, însă a fost considerat cel mai slab jucător de pe teren. Mitriță a primit nota 5,6 din partea americanilor și nu s-a făcut remarcat aproape deloc.
Alexandru Mitriță și New York City au pierdut în minutul 90, după ce FC Toronto a marcat din penalty
Cele două formații au intrat la pauză fără să fi marcat vreun gol, însă canadienii au deschis scorul la doar două minute după debutul reprizei a doua, în minutul 47, prin Alejandro Pozuelo (28 de ani).
Echipa lui Mitriță a reușit să egaleze în minutul 69, prin Ismael Tajouri (25 de ani). Cei de la New York City au trăit o adevărată dramă pe final de meci. Adversarii au primit un penalty în ultimul minut și au obținut și victoria, după ce lovitura de pedeapsă a fost fructificată de același Pozuelo.
FC Toronto s-a calificat în semifinale și va juca în compania câștigătoarei dintre Atlanta United și Philadelphia Union.
sursa
[post]
[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

%d bloggers like this: