Alexandru Tudor vrea să-i dea înapoi lui Gigi Becali maşina de 485 de cai putere pe care a primit-o cadou

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Alexandru Tudor, omul despre care Gigi Becali susţine că e ochiul său la Academia FCSB a fost întotdeauna un tip special. Printre altele, până recent conducea o Dacia break, chiar dacă venitul său nu era chiar unul modest. Acum, Tudor este pe cale să facă un gest de care foarte puţini ar fi în stare: vrea să-i dea înapoi lui Gigi Becali BMW-ul X6 pe care l-a primit cadou la începutul săptămânii!
Valoarea luxoasei maşini este de aproximativ 100.000 de euro
Chiar dacă, la catalog, o astfel de maşină, una de 485 de cai putere, ar consuma între 9,6 şi 10,1 litri la 100 de km, în realitate în nebunia din traficul bucureştean consumul săre de 13 litri la suta de km. Unul care l-a speriat pe fostul arbitru internaţional. Pentru care ar fi o cheltuială foarte importantă.
Totuşi, Tudor nu ştie cum să facă această mişcare astfel încât Gigi Becali să nu se simtă jignit.
Gigi Becali: ”Alexandru Tudor e mâna mea dreaptă”
Gigi Becali a făcut un anunț surpriză la finalul lunii august, când a afirmat că Alexandru Tudor este mâna lui dreaptă.
”Tudor este aici, pentru că el este cel mai puternic. Cea mai mare putere el o are. E mâna mea dreaptă. Are rugăciunea mai puternică decât mine. Acum mă închin, ca să nu îl mândresc, dup-aia se supără că de ce l-am lăudat în rugăciune”, a explicat Becali, într-o conferință de presă.
sursa

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More