Pro integrare

Alianța USR PLUS îl propune, oficial, pe jurnalistul Liviu Popescu pentru postul de director interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Fostul jurnalist BBC Liviu Popescu a fost propus oficial, de către USR PLUS, pentru postul de director interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR).

În urma negocierilor din coaliția de guvernare, acestă poziție de conducere a revenit Alianței USR PLUS, decizia nominalizării lui Liviu Popescu fiind luată în cadrul birourilor naționale ale celor două formațiuni politice.

„Birourile Naţionale ale USR şi PLUS au decis, astăzi, să sprijine candidatura domnului Liviu Popescu pentru postul de director interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune. Decizia a fost luată în urma unei competiţii deschise. Mandatul domnului Popescu va fi acela de a întări misiunea publică a radioului de stat atât din punct de vedere administrativ şi managerial, cât şi din punct de vedere editorial, astfel încât categorii cât mai largi de public să se simtă reprezentate în producţia SRR”, se precizează în comunicatul tansmis de USR PLUS.

O altă sarcină care-i va reveni directorului SRR va fi aceea de a adapta rapid producția radioului la mediile digitale.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Cu o experiență de 17 ani în media, Popescu a fost producător BBC România la Londra între 1999 – 2002, după care a lucrat ca editor de știri la Prima TV, Realitatea și Televiziunea Publică. La TVR a fost timp de un an de zile redactor-șef, iar ulterior s-a ocupat de procesul de digitalizare a știrilor din televiziunea publică.

În prezent, Liviu Popescu (48 de ani) activează în mediul privat, având o firmă de consultanță în comunicare strategică.

Comisiile de cultură ale Parlamentului vor audia săptămâna viitoare candidații pentru posturile interimare de conducere ale SRR și SRTV.

Sursa Foto: G4Media

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...