Romanii din afara granitelor

Video – Am fost trimiși în Afganistan unde am luptat pentru viața noastră, un veteran rănit în Afganistan cere demisia lui Joe Biden

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Un veteran de razboi a publicat un video pe rețelele de socializare prin care atrage atenția asupra Talibanilor.

Am fost trimiși în Afganistan pentru a ne lupta cu teroriștii și a rămâne în viață, acesta este Afganistanul meu, Talibanii sunt TERORIȘTI,  Joe Biden trebuie să își asume erorile și să își prezinte demisia mai spune Teddy Daniels, fost militar activ în Afganistan.

Timp de 20 de ani SUA și aliații au creat falsa iluzie a democrației în Afganistan pentru ca mai apoi să îi lase pe aceștia pradă teroriștilor.

Atât Statele Unite cât și aliații au lăsat poporul Afgan să cadă pradă teroriștilor, aceștia au executat mai mulți demnitari, jurnaliști și judecători.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

La inceputul saptamanii aparusera informatii ca fostul vicepresedinte afgan Amrullah Saleh si Ahmad Massoud, fiul unui cunoscut comandant militar afgan, organizeaza o miscare de rezistenta impotriva insurgentilor talibani in provincia Panjshir, miscare denumita Frontul National de Rezistenta (FNR).

Ahmad Massoud este fiul lui Ahmad Shah Massoud, erou al rezistentei mujahedinilor impotriva invaziei sovietice, care apoi a luptat impotriva talibanilor. Comandantul Ahmed Shah Massoud, supranumit „Leul din Panjshir’, a fost asasinat de reteaua terorista al-Qaida in 9 septembrie 2001, cu doua zile inainte de atentatele de pe teritoriul american.

„Talibanii nu vor dura daca vor continua astfel. Suntem gata sa aparam Afganistanul si atentionam impotriva unei bai de sange”, a declarat duminica Ahmad Massoud pentru postul Al-Arabiya.
Fortele de rezistenta incep sa primeasca armament greu din afara. Elicoptere, arme, munitii si alimente sosesc din Tadjikistan.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030