Ambasada și Consulatele Romaniei în Italia – SUSPENDA ACTIVITĂȚILE CU PUBLICUL LA OFICIILE CONSULARE DIN ITALIA

SUSPENDAREA ACTIVITĂȚII CU PUBLICUL LA OFICIILE CONSULARE DIN ITALIA
🔊Ca urmare a măsurilor adoptate de autoritățile italiene în contextul epidemiei de Coronavirus și în scopul protejării cetățenilor români, vă informăm că:

📌 Începând cu data de 16 martie 2020, se suspendă serviciile consulare cu publicul, pe o perioadă nedeterminată, la toate oficiile consulare românești din Italia.

📌 Această măsură este justificată de necesitatea evitării aglomerărilor din cadrul oficiilor consulare, în conformitate cu măsurile de urgență sanitară luate de autoritățile italiene.

📌 Întreg personalul consular rămâne la dispoziția cetățenilor români pentru acordarea de asistență consulară de urgență (decese, accidente, acte solicitate de autoritățile locale în contextul pandemiei, etc.).

📌 Cetățenii care au programări pentru perioada următoare vor primi un e-mail prin care se comunică anularea programării, pe adresa de e-mail utilizată la crearea contului pe www.econsulat.ro.

📌 Informații privind serviciile consulare și numerele de telefon la care puteți primi asistență consulară sunt disponibile pe site-ul 🔗 https://roma.mae.ro și pe pagina Facebook ale Ambasadei.

📌 De îndată ce activitatea cu publicul va fi reluată, vor fi luate toate măsurile necesare pentru a asigura posibilitatea reprogramării cu celeritate a tuturor solicitanților ale căror programări inițiale au fost anulate.

🤝 Depășirea cu succes a acestei situații extraordinare depinde și de buna cooperare dintre Ambasadă și cetățeni. Vă mulțumim pentru înțelegere!

🔴 Nu uitați măsurile adoptate de guvernul italian, valabile în TOATĂ Italia:

🚫 Evitați orice deplasare care nu este urgentă ‼
🏠 Rămâneți pe cât posibil acasă
‼ Nerespectarea acestor prevederi se poate pedepsi inclusiv cu sancțiuni de ordin penal.

Sursa Ambasada Romaniei la Roma
http://www.governo.it/it/articolo/decreto-iorestoacasa-domande-frequenti-sulle-misure-adottate-dal-governo/14278?fbclid=IwAR2sOOeXOgy1r0KwanwrnXrkjKYlqYuaFl4Kt6y75n6dSVMzmFpO8L1VsPU

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More