Ambasada SUA in România face angajări

Toate posturile vacante din cadrul Ambasadei SUA din Bucureşti sunt scoase la concurs pe pagina web a programului de recrutare Electronic Recruitment Application (ERA), creată de Monster.com. Formularele de candidatură tipărite pe hârtie sau formularele trimise electronic nu mai sunt acceptate.

Pentru a candida pentru unul dintre posturile scoase la concurs, trebuie să vă creaţi mai întâi un cont în ERA. Pentru aceasta, apăsaţi pe butonul “Creaţi-vă un cont” de pe pagina ERA.


Posturi vacante

U.S. Citizen Eligible Family Members

Pentru angajaţii Ambasadei

BERA


Instrucţiuni pentru depunerea candidaturii.

  • Video-ul de mai jos vă descrie paşii necesari pentru a crea un cont nou. Prin el veţi putea să aflaţi ce posturi vacante sunt, să candidaţi on-line şi să urmăriţi în ce stadiu al recrutării se află candidatura dvs.
  • Daca aveti deja un cont, vă rugăm să vă autentificaţi.

Înainte de a depune candidatura:

Vă rugăm să citiţi cu atenţie tot anunţul pentru postul respectiv şi să vă asiguraţi că sunteţi eligibil şi că îndepliniţi toate condiţiile cerute în anunţ. De asemenea, va trebui să trimiteţi toate informaţiile şi documentele privitoare la experienţa dumneavoastră, la nivelul de educaţie, permisul de rezidenţă sau de de muncă, dacă este cazul, precum şi datele de contact prin formularul on-line.

Candidaţii sunt rugaţi să citească înainte Eight Qualities of Overseas Employees (fişier .PDF în limba Engleză, 64 Kb). Acestea sunt calităţile necesare pentru a putea deveni un angajat de succes al Ambasadei SUA din Bucureşti.

Instrucţiuni pentru depunerea candidaturii

Bulevardul Dr. Liviu Librescu 4-6
Sector 1, Bucureşti
015118 România
Telefon: (+40) 21 200-3300
Fax: (+40) 21 200-3442

Descarcă Adobe Reader

Pictogramă Adobe ReaderToate documentele descărcabile din această pagină sunt disponibile în format pdf. Pentru a vizualiza PDF-uri, trebuie să aveţi instalat Adobe Acrobat Reader. Descarcă o versiune gratuită acum.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More