Newsweek România – faza 2, producerea gunoiului mediatic de propagandă

Acest articol îl scriu datorită nemerniciilor de care dau dovadă unii “jurnaliști de week-end” cu drept de a scrie articole pe website-ul Newsweek România.Cu tot respectul pentru cei câțiva din Newsweek care au rămas încă imparțiali în a scrie, în minoritate totuși.

Acum ceva vreme “ei” (Newsweek România) au scris un articol nu doar rautacios ci și de manipulare care lezează latura Civică și persoanele de bine din România și din afara granițelor.

Acest articol este referit la Valeriu Nicolae, candidat independent, o persoană care are dovezi temeinice asupra ajutorului umanitar oferit multor cetățeni români și nu doar acestă caracteristică îl reprezintă ca persoană, integritatea și transparența prin care face lucrurile este o alta, totuși este comparat cu un infractor de către #AlexandruPop, “jurnalist” la Newsweek.

Pe lângă faptul că Valeriu nu și-a ascuns niciodată veniturile a și fost alături de mulți români care se aflau în situații disperate.

Jurnalistul de weekend de la Newsweek încă din titlul articolului își permite să facă “glume psd iste” asupra numelui de familie a lui Valeriu.

Personal pe Valeriu îl urmăresc de ceva vreme, acțiunile sale, comportamentul, sincronizarea răspunsurilor pe care le oferă… el este tipul de OM căruia îi place să ajute pe oricine la necaz dar nu să facă ceva public din asta.

Realizările sale economice și viețile pe care cu siguranță a reușit să le schimbe în bine nu sunt un secret și nu au fost! 

Una peste alta.. Newsweek.ro produce în mare parte gunoi mediatic de propagandă (de genul celor de la stiripesurse.ro), păcat de cei puțini care chiar sunt ok dar încă fac parte din această mizerie care aruncă cu noroi doar de dragul click-urilor fără a ține cont de circumstanțe sau latura adevărului…
Am în lista de prieteni pe Facebook câțiva jurnaliști de la Newsweek.ro, dacă vă simțiți lezați cumva cu mare drag vă aștept să argumentăm… un drept pe care Newsweek România nu la acordat lui Valeriu!

Articolul la care fac referire poate fi regăsit AICI

 

#diasporavavedeDiasporaiNFRACTORINUTOTEIRomaniaromanii in lumetradatoriValeriu NicolaeZona UE
Comentarii (0)
Adaugá comentariu