Analfabeta Romaniei, din functia de Prim Ministru – Lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Sper din tot sufletul ca aceasta persoana sa nu aiba vreo intalnire cu Putin sau cu Trump in care cine stie ce Dumnezeu sa zica incat sa intram direct intr-un conflict major cu acestia.
Prostia atinge cote de neimaginat la conducerea acestei tari si nu putem avea pretentii de Europeni si civilizatie cand suntem condusi de catre incompetenti, hoti si mai ales agramati.
Cand ceva nu ii convine acestei doamne care a fost pusa in aceasta functie nu datorita inteligentei ci in pofida acesteia tocmai pentru ca poate fi manevrata usor de catre cei care trag sforile in partid, iata ca “sagetile”, cum sunt numite acele persoane care sun bagate inainte in lumea infractionala tocmai pentru a raspunde ulterior de anumite decizii sau fapte se folosesc si in Politica Romaneasca si are marca Dragnea – PSD.
Cum putem sa avem asa INCOMPETENTI in functii care sug din banul public de ani de zile, care au adus educatia si structurile statului la nivelul lor de inteligenta? Nimic mai simplu, la VOT au fost prezenti si mortii din cimitire, au fost cazuri cand unele persoane au votat de mai multe ori pentru 1kg de zahar si ulei pe care acestia il dadeau drept mita electorale si mai ales prin nepasarea celor cu putina materie cenusie prin neprezentarea la vot, dand astfel si mai multa putere acestor specii de Politicieni care distrug sistematic Romania si o fac prin prostia de care dau dovada si actele de tip Mafiot la care apeleaza pentru a-si ataca contracandidatii!
Sa nu uitam totusi ca acestia au fost si numiti in functie fara verificarile de rigoare de catre Presedintele Romaniei care multi spun ca nu avea ce sa faca dar realitatea este ca s-a gasit intr-o situatie convenabila in care tara Romaneasca si poporul au contat prea putin, mai importante au ramas pentru acestia “cresterea in sondaje”.
Suntem condusi de INCOMPETENTI incepand de la cel mai mare terminand cu ultimul nepot angajat prin structurile statului de catre aceste persoane.
#tur2farapsd

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More