Pro integrare

Anca Dragu: Vlad Voiculescu și-a asumat un parcurs pe care puțini l-ar fi putut ține în frâu. A început lupta împotriva corupției înrădăcinate în sistem. Nu ne putem clătina în fața presiunilor sistemului și în fața jocurilor politice

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Președinta Senatului, Anca Dragu (USR PLUS), afirmă că Vlad Voiculescu a început lupta împotriva corupției înrădăcinate în sistem și și-a asumat un parcurs pe care puțini l-ar fi putut ține în frâu.

„Nu poți face o reformă peste noapte și nu poți face o reformă în 4 luni într-un sistem profund îmbolnăvit de corupție timp de 30 de ani. În ulimii ani acest minister a fost condus de oameni urmăriți penal sau de oameni care au fost obiectul jocurilor politice pentru câteva luni ca mai apoi să fie schimbați. Vlad Voiculescu și-a asumat un parcurs pe care puțini l-ar fi putut ține în frâu. A început lupta împotriva corupției înrădăcinate în sistem”, a scria Anca Dragu pe pagina sa de Facebook.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

„Am fost și voi fi tot timpul adepta proiectelor asumate pe termen lung susținute prin consultare și muncă în echipă. Nu ne putem clătina în fața presiunilor sistemului și nu ne putem clătina în fața jocurilor politice. Interesul tuturor este ca Ministerul Sănătății să poată livra cele mai bune soluții pentru grija românilor în plină pandemie. Instabilitatea în interiorul acestei instituții nu face decât să se răsfrângă ca un domino asupra tuturor cetățenilor”, subliniază președinta Senatului.

Sursa foto: Anca Dragu / Facebook

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...