Pro integrare

ANGLIA – Coronavirus, prințul Charles al Angliei este pozitiv

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

In aceste momente ar avea doar „simptome ușoare” ale bolii. El se află deja în autoizolare cu soția sa, Ducesa de Cornwall Camilla, care a fost testată negativ.
Londra. Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a fost testat pozitiv pentru Coronavirus. Știrea a fost confirmată de reședința Clarence House. Prințul de Wales ar fi bine, el ar avea doar „simptome ușoare” ale bolii și se află deja în auto-izolare cu soția sa, ducesa de Cornwall Camilla, care a fost testată negativ.

Charles și Camilla sunt în prezent pe moșia lor din Scoția, iar testul pozitiv al prințului a fost confirmat într-un spital public din Aberdeenshire. Potrivit purtătorului său de cuvânt, nu este clar modul în care Charles a contractat boala, deoarece “în ultimul timp, prințul a participat la numeroase evenimente publice”.

Gândul său se îndreaptă la sănătatea părinților, și anume Regina Elisabeta în vârstă de 93 de ani și a soțului ei.
O declarație oficială a cuplului regal face acum cunoscut faptul că „Regina este în stare de sănătate bună” și că ultima dată când Charles a luat contact cu mama suverană a fost pe 12 martie în timpul unei ceremonii publice de recunoaștere la Palatul Buckingham. În aceeași zi, printre altele, Prințul de Wales a avut și ultimul său eveniment public, o cină de caritate legată de incendiile din Australia, la Londra.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Prima controversă, de asemenea, despre presupusul tratament favorabil primit de către Charles: în Regatul Unit este practic imposibil ca oamenii obișnuiți să se supună testului coronavirus decât dacă se află în condiții grave de sănătate. Prințul de Wales, pe de altă parte, conform declarațiilor oficiale, a prezentat până acum doar „simptome ușoare”. În mod normal, condiția absolută pentru efectuarea testului nu este suficientă pentru a fi testat de sistemul de sănătate publică britanică.

Sursa La Reppublica

[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...