Pro integrare

ANSA – Italia – Lombardia, comandate alte 3800 de ventilatoare pulmonare, suntem în colaps dacă nu ajung urgent

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Conte: „Există implicare maximă din partea Guvernului”. Avem nevoie de măști și „3.800 de ventilatoare pulmonare care au fost deja comandate”

În timp ce guvernul lucrează la noi măsuri pentru susținerea economiei și a lucrătorilor pentru situațiile de urgență coronavirus, situația din Lombardia devine din ce în ce mai complicată.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

„Introbăm în Terapie Intensivă chiar și mai mult de 7 persoane pe zi și muncim neobosit, cu o medie de o schimbare la fiecare 14 zile”, spune ANSA Ivano Riva, anestezist și resuscitator al Spitalului Giovanni XXIII din Bergamo. „Dacă tendința epidemiei SarsCov2 continuă în acest ritm, Bergamo va rezista în continuare foarte puțin”, recunoaște el.

” Cred că există o percepție foarte greșită la Roma și nu numai . Situația este obiectiv foarte gravă – a spus guvernatorul Lombardiei, Attilio Fontana, dimineața, într-un interviu în Republica – virusul este truditor, dispare și reapare și lovește cu putere. picături de paturi pentru terapie intensivă, comisarul îmi spune că sunt câteva zeci „.

Răspunsul guvernului nu întârzie . „Lucrăm în ritm alert pentru a rezolva situația din Lombardia” , subliniază premierul Giuseppe Conte. „Văd mii de oameni care lucrează în pericol și fără oprire, de la spitale până la cei care garantează servicii, de la regiuni, la primari, la guvern, la protecția civilă. Și întreb: suficiente controverse, suficiente atacuri reciproce. Toți suntem în aceeași barcă și nu este timp de pierdut in declarații Politice in această perioadă „, spune șeful delegației Partidului Democrat Dario Franceschini.
sursa ANSA.it
[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...