Antenista Ingrid Mocanu, mizerie incredibilă: ”Cristina Țopescu a luat bani de la Ministerul Sănătății și nu s-a dus la muncă?” Abjecția goarnei Sputnik

O nouă culme a mizerabilului a fost atinsă, fără doar și poate, de dubioasa și guraliva antenistă Ingrid Mocanu, care s-a pretat să insiste, pe Facebook, că ministrul liberal al Sănătății ar trebui să aibă probleme în justiție deoarece ar fi plătit-o degeaba, o lună, pe regretata jurnalistă Cristina Țopescu (recent angajată consilieră a ministrului), deși aceasta nu s-a prezentat la muncă, fiind moartă!
”Era consiliera ministrului sănătății. Pe 30 și 31 s-a lucrat, s-a dat pontaj, s-au făcut apoi state de plată. Luna asta deja s-a luat salariul. O fi fost plătită pentru zilele alea? (…) La Dragnea așa era fapta: niște dudui luau bani și nu se duceau la serviciu. La actualul ministru al sănătății nu se pune?”, întreabă sinistra Mocanu, incapabilă să simtă pic de empatie pentru o femeie care a murit și forțând o paralelă abjectă care nu are nici cea mai mică legătură cu realitate.
Nu în ultimul rând, goarna Sputnik și Antena 3 apreciază că jurnalista Cristina Țopescu ar fi iubit animalele mai mult decât oamenii.
Vă amintim că trompeta Mocanu i-a insultat incalificabil, în repetate rânduri, pe protestatarii anti-Dragnea&PSD, pe care i-a numit ”drogați”, ”bețivi”, ”plătiți” ș.a.m.d.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!
[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More