Pro integrare

Antenista Ingrid Mocanu, mizerie incredibilă: ”Cristina Țopescu a luat bani de la Ministerul Sănătății și nu s-a dus la muncă?” Abjecția goarnei Sputnik

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

O nouă culme a mizerabilului a fost atinsă, fără doar și poate, de dubioasa și guraliva antenistă Ingrid Mocanu, care s-a pretat să insiste, pe Facebook, că ministrul liberal al Sănătății ar trebui să aibă probleme în justiție deoarece ar fi plătit-o degeaba, o lună, pe regretata jurnalistă Cristina Țopescu (recent angajată consilieră a ministrului), deși aceasta nu s-a prezentat la muncă, fiind moartă!
”Era consiliera ministrului sănătății. Pe 30 și 31 s-a lucrat, s-a dat pontaj, s-au făcut apoi state de plată. Luna asta deja s-a luat salariul. O fi fost plătită pentru zilele alea? (…) La Dragnea așa era fapta: niște dudui luau bani și nu se duceau la serviciu. La actualul ministru al sănătății nu se pune?”, întreabă sinistra Mocanu, incapabilă să simtă pic de empatie pentru o femeie care a murit și forțând o paralelă abjectă care nu are nici cea mai mică legătură cu realitate.
Nu în ultimul rând, goarna Sputnik și Antena 3 apreciază că jurnalista Cristina Țopescu ar fi iubit animalele mai mult decât oamenii.
Vă amintim că trompeta Mocanu i-a insultat incalificabil, în repetate rânduri, pe protestatarii anti-Dragnea&PSD, pe care i-a numit ”drogați”, ”bețivi”, ”plătiți” ș.a.m.d.
[post][cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...