Pro integrare

Astăzi, un alt cunoscut jurnalist român, Oreste Teodorescu, vine cu un mesaj crucial pentru românii din Diaspora, un mesaj devastator pentru cei care nu vor binele României

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Aflat într-o constantă și continuă luptă cu minciuna, hoția și demagogia din viața politică românească, Oreste Teodorescu a răspuns invitației noastre de a adresa în exclusivitate prin intermediul diaspora.ro , un mesaj către toți cei care trăiesc și trudesc departe de țara mamă. Dacă încă ai ezitări dacă să votezi sau nu, dacă încă nu ești decis cui să acorzi încrederea ta, în doar 2 minute, Oreste îți face o analiză chirurgicală a momentului decisiv în care ne aflăm și îți dă toate reperele după care să-ți ghidezi alegerea ta pentru acest weekend. Aflat mereu cu sufletul alături de frații lui de neam și limbă, risipiți în întreaga lume, Oreste își asumă curajos să spună lucrurilor pe nume.
Mulțumim, Oreste Teodorescu și mulțumim tuturor celor care pe 5 și 6 Decembrie vor vota responsabil, pentru a păstra România în marea familie europeană, de ale cărei beneficii, noi toți ne bucurăm zi de zi.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...