“ăștia” s-au mobilizat!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

352.451 voturi exprimate la orele 19:23 ora Italiei

“Ăștia” din diaspora, printre care si administratorii comunitatilor Ăștia.Ro si Voluntari in Europa, s-au mobilizat pe retelele de socializare, iar la ora la care scriu aceste randuri zeci de voluntari din Europa au ajuns in sfarsit acasa,dupa o zi lunga in care au strabatut strazile Europei, exclusiv pentru a da o mana de ajutor romanilor care fie nu au avut posibilitatea sa ajunga prin mijloace proprii la sectiile de votare, fie au venit in ajutorul camionistilor, care din cauza restrictiilor rutiere se afla opriti in diverse parcari din Europa.
Alaturat, vedeti o foarte mica parte din miile de poze care se pot regasi pe grupul de Facebook Voluntari in Europa.
Multumim pe aceasta cale tuturor voluntarilor si administratorilor acestui grup plin de romani frumosi care contribuie la o viata mai buna a celor aflati in nevoie. Orice alta adaugare este de prisos.
Citam din acest grup
“Aici ne construim pe noi, construim împreună..
A da fără a aștepta nimic în schimb! Despre asta e vorba aici.”
Alaturat vedeti o foarte mica parte din multimea de poze care se pot regasi pe grupul de Facebook Voluntari in Europa.
Multumim pe aceasta cale tuturor voluntarilor si administratorilor acestui grup plin de Romani frumosi care contribuie la o viata mai buna a celor aflati in nevoie. Orice alta adaugare este de prisos. Faptele vorbesc de la sine.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More