“ăștia”, schimbă destine

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Administratorii comunității diaspora.ro, alaturi de coordonatorii grupului Facebook “Voluntari in Europa” si membrii acestui grup au reușit sa își unească forțele, fapt care a condus la rezolvarea unei situații complicate.
Totul a început printr-un “anunt”, pe un grup facebook.
O doamna din Județul Constanța, căuta un loc de muncă in Italia, raspunsurile primite la acel anunt au fost unele foarte nefericite si răutăcioase, din cauza faptului că doamna “Maria” nu dispunea de resursele materiale necesare pentru a ajunge in Italia, unde si-a gasit un loc de muncă.
Aici au intervenit “ăștia”, oameni cu suflet care si-au unit forțele, mai ales când această doamnă, Maria, a fost agresata fizic si dată afara din casa de catre rudele cu care locuia.
Banuiesc ca nu trebuie sa specific cat de frig este zilele acestea in România.
Voluntarii, au avut grijă sa aiba un loc cât de cât la adapost si sa fie in afara oricărui pericol in prima seară.
In plus ,membrii ai acestui grup, au fost personal la aceasta doamnă, i-au cumpărat de mancare, bilet la Atlassib cu direcția Italia si au reusit in timp record sa ii găsească acesteia, un loc de muncă cu contract legal cum prevede legislația Italiana.
O trista poveste care devenea o problemă reala si socială, a fost rezolvată datorită acestor minunați oameni din grupul Voluntari in Europa.
Multumirile speciale sunt indreptate către:
Madalina
Cristea Iudith
Adriana Muresan
Pruteanu Nuța
Romeo Dobre
dar si tuturor membrilor care au sustinut si promovat această situatie fapt care a condus la un final fericit.
O viață care tindea sa devina o problema socială a fost total schimbata in bine, iar asta cu riscul de a mă repeta, datorita acestor oameni frumoși!
Dumnezeu sa va aibă in pază!

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More