Atac dur la PSD al președintelui Iohannis, după ce un proiect de lege ce prevede autonomia Ținutului Secuiesc a trecut tacit de Camera Deputaților: „Jo napot kívanok, PSD! Jo napot kívanok, Ciolacu! Oare ce v-a promis Viktor Orban în schimbul acestei legi?”

Președintele Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă, înainte de o nouă ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19, la Palatul Cotroceni, cu Prim-ministrul Ludovic Orban și mai mulți miniștri.

Șeful statului a avut o intervenție legată de adoptarea tacită în Camera Deputaților a legii privind autonomia Ținutului Secuiesc.

Principalele declarații:

”Este incredibil ce se întâmplă în parlament. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde a ajuns acest PSD, este incredibil unde s-a ajuns în parlament. În timp ce eu, guvernul, autoritățile ne luptăm cu pandemia, PSD se luptă în parlament să dea ținutul ungurilor. Ciolacu, oare ce v-a promis Viktor Orban în schimbul acestei legi. Vedeți, asta înseamnă o majoritate toxică, Acum se înțelege mai bine de ce am vrut anticipate, eu mai vreau ca această majoritate toxică să decidă. Cât eu voi fi președinte, o astfel de lege nu va exista.”

Declarație de presă susținută de Președintele României, Klaus Iohannis

Declarație de presă susținută de Președintele României, Klaus Iohannis

Publicată de Privesc.Eu pe Miercuri, 29 aprilie 2020

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More