Ultimate magazine theme for WordPress.

Atac dur la PSD al președintelui Iohannis, după ce un proiect de lege ce prevede autonomia Ținutului Secuiesc a trecut tacit de Camera Deputaților: „Jo napot kívanok, PSD! Jo napot kívanok, Ciolacu! Oare ce v-a promis Viktor Orban în schimbul acestei legi?”

0 405

Președintele Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă, înainte de o nouă ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19, la Palatul Cotroceni, cu Prim-ministrul Ludovic Orban și mai mulți miniștri.

Șeful statului a avut o intervenție legată de adoptarea tacită în Camera Deputaților a legii privind autonomia Ținutului Secuiesc.

Principalele declarații:

”Este incredibil ce se întâmplă în parlament. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde a ajuns acest PSD, este incredibil unde s-a ajuns în parlament. În timp ce eu, guvernul, autoritățile ne luptăm cu pandemia, PSD se luptă în parlament să dea ținutul ungurilor. Ciolacu, oare ce v-a promis Viktor Orban în schimbul acestei legi. Vedeți, asta înseamnă o majoritate toxică, Acum se înțelege mai bine de ce am vrut anticipate, eu mai vreau ca această majoritate toxică să decidă. Cât eu voi fi președinte, o astfel de lege nu va exista.”

[post]

- Advertisement -

Comentarii
Loading...