[ATENȚIE] – Cursele Italia – Germania – Austria – Romania – înșelătorie

După cum puteți observa in social-media , circula multe mesaje din partea persoanelor care au impresia că se vor îmbogăți peste noapte pe spinarea celor aflați în situații disperate și din motive întemeiate doresc reîntoarcerea în Romania.
Începem prin a vă anunța că facem o bază de date în legătură directă cu Garda de Finanze din Italia, unde le comunicăm acestora datele acestor “excroci”.
Nu este nimic mai mizerabil , decat sa încerci sa faci bani din necazul cuiva.
Cei care apelați totuși la aceste persoane, NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI SĂ PLĂTIȚI ÎNAINTE, ei folosesc scuza “confirmării locului”, nu există așa ceva.
Cursele de transport Internaționale sunt în afara legii momentan în Austria – Germania – Ungaria – Romania.
Cei care vă promit aceste transporturi , și chiar sunt atat de “disperați” să le facă, vă vor lăsa înainte de vamă, apoi să tranzitați pe jos, unde veți sta poate si 24 de ore în acele corturi ale M.A.I., după care veți fi redirecționat către locul de carantină!
Cei care vă promit așa zisele CERTIFICATE COVID-19, vă anunțăm că NU EXISTĂ așa ceva și este doar un mod de a vă mai lua ceva bani! Acele  hartii  sunt NULE pe teritoriul Romaniei.
Microbuzele care le vedeți la vamă că trec, acelea sunt puse la dispoziție și sunt exclusiv pentru transportul angajaților diferitelor firme care au în prealabil autorizația ATENȚIE nu de transport persoane, ci de transport al propriilor angajați!

mai multe informații puteți cere atat pe Grupul Facebook Diaspora.Ro AICI
cat și pe grupul Colegi de Vamă AICI

NU EXISTĂ CERTIFICATE COVID-19 PRIN CARE VI SE SPUNE CĂ NU VETI FACE CARANTINĂ

Vă prezentăm mai jos o altă persoană care are impresia că Asociațiile Civice dorm sau nu vor interveni pentru a proteja pe cine se află la necaz sau sunt înselați.

ILEGAL
ILEGAL
ÎNSELĂTORIE

 

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More