Pro integrare

[audio] S.U.A. – TRUMP – Vreau sa mai gasesc 11.780 de voturi – Transcrierea completă și audio a apelului dintre Trump și Raffensperger

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Transcrierea si Traducerea unei conversatii nu reprezinta drepturi de autor, cu toate acestea articolul in limba engleza il gasiti AICI
Înregistrarea telefonică începe de la secunda 11

Sâmbătă, în jurul orei 15:00 președintele Trump a avut un apel de o oră cu Brad Raffensperger, secretarul de stat al Georgiei, în care i-a cerut în mod repetat să modifice rezultatul scrutinului prezidențial în stat. El a fost însoțit la apelul telefonic de către șeful de stat major al Casei Albe, Mark Meadows, și mai mulți avocați, inclusiv avocatul conservator de mult timp Cleta Mitchell și avocatul Kurt Hilbert din Georgia. Raffensperger a fost însoțit de consilierul general al biroului său, Ryan Germany, și secretarul adjunct de stat Jordan Fuchs.

Washington Post a obținut o copie a unei înregistrări a apelului. Această transcriere a fost editată pentru a elimina numele unui individ despre care Trump face afirmații nefondate.

Bine. Bine. Domnule președinte, toată lumea e la telefon. El e Mark Meadows, șeful de personal. Doar ca să fim cu toții conștienți. Pe linie se află secretarul de stat și alte două persoane. Jordan și dl Germania cu el. Aveți, de asemenea, avocați care reprezintă președintele, Kurt și Alex și Cleta Mitchell – care nu este avocat de înregistrare, dar a fost implicat – eu și apoi președintele. Deci, domnule președinte, o să vi-l predau.

Președintele Trump a avut sâmbătă o conversație de o oră cu secretarul de stat din Georgia.

Președintele Trump a avut sâmbătă o conversație de o oră cu secretarul de stat din Georgia. (Alex Edelman / Getty Imagini)

Trump: Bine, vă mulțumesc foarte mult. Bună ziua Brad și Ryan și toată lumea. Apreciem timpul și apelul. Deci, am petrecut o mulțime de timp pe acest lucru, și dacă am putea trece doar peste unele dintre numerele, cred că este destul de clar că am câștigat. Am câștigat foarte substanțial în Georgia. O vezi chiar după mărimea raliului, sincer. Am fi primit 25-30.000 de oameni un miting, iar competiția ar primi mai puțin de 100 de oameni. Și n-a avut niciun sens.

Dar avem o serie de lucruri. Avem cel puțin 2 sau 3 – oriunde de la 250 la 300.000 de buletine de vot au fost aruncate misterios în role. O mare parte din asta a avut de-a face cu Fulton County, care nu a fost verificat. Credem că dacă verificați semnăturile – o verificare reală a semnăturilor care datează din Fulton County – veți găsi cel puțin câteva sute de mii de semnături falsificate ale unor persoane care au fost falsificate. Și suntem destul de siguri că asta se va întâmpla.

Un alt număr extraordinar. Vom avea un număr exact în următoarele două zile cu contabili certificați. Dar un număr exact va fi dat, dar este în 50 de mii – și că este de oameni care au mers la vot și li sa spus că nu pot vota, deoarece acestea au fost deja votat pentru. Și e un lucru foarte trist. Au plecat plângându-se. Dar numărul e mare. O să-l avem pentru tine. Dar este mult mai mult decât numărul de 11.779, care este – marja actuală este de numai 11.779. Brad, cred că ești de acord cu asta, nu? Ei au mers la tot felul de metode pentru a veni cu un număr exact, și un minim este de aproape de aproximativ 5.000 de alegători.

Concluzia este că, atunci când le adaugi pe toate și apoi începi să adaugi, știi, 300.000 de buletine de vot false. Apoi, un alt lucru pe care l-au spus este în Fulton County și în alte zone. Și acest lucru poate fi sau nu adevărat… acest lucru tocmai a venit în această dimineață, că acestea sunt de ardere buletine de vot lor, că acestea sunt mărunțire, mărunțirea buletine de vot și eliminarea echipamentelor. Schimbă echipamentul de pe mașinile Dominion și asta nu e legal.

Și se presupune că au mărunțit, cred că au spus 300 de lire sterline, 3.000 de lire de buletine de vot. Și asta tocmai a venit la noi ca raport astăzi. Și este o situație foarte tristă.

Dar Brad, dacă ai luat numerele minime acolo unde de multe, de multe ori peste 11.779 și multe dintre aceste numere sunt certificate, sau vor fi certificate, dar sunt certificate. Și acestea sunt numere care există, care există. Și asta a depășit marja pierderii, a învins-o, adică, cu mult, iar oamenii ar trebui să fie fericiți să aibă un număr exact în loc de alegeri în care există tulburări.

Adică există tulburări în Georgia și în alte locuri. Adică, nu ești singurul, avem alte state despre care cred că ne vor reveni foarte curând. Și asta este ceva – știți, ca exemplu, cred că la Detroit, cred că există o secțiune, o secțiune bună a stării dvs., de care nu suntem siguri, așa că nu vom raporta încă. Dar în Detroit, cred că a fost, 139% dintre oameni au votat. Nu este prea bine.

În Pennsylvania, au avut cu peste 200.000 de voturi mai mult decât au votat oamenii. Și asta nu se joacă prea bine, iar legislativul, care este republican, este extrem de activist și furios. Adică, au existat și alte lucruri care au fost aproape la fel de rele ca asta. Dar au avut ca exemplu, în Michigan, un număr imens de morți care au votat. Cred că era, cred, Mark, era 18.000. Un număr incredibil de mare, mult mai mare decât al tău, ai fost în categoria 4-5.000.

Și acest lucru a fost verificat din greu prin trecerea prin, trecând prin coloanele necrologului din ziare.

Deci, cred că, cu toate acestea, Brad, linia de jos și buletinele de vot provizorii, din nou, știți, va trebui să-mi spuneți despre buletinele de vot provizorii, dar avem o mulțime de oameni care se plângeau că nu au fost Nu pot vota pentru că au fost deja votați. Aceștia sunt oameni minunați.

Și, știi, au fost șocați. Nu știu dacă numiți buletinele de vot provizorii. În unele state, am avut o mulțime de situații de scrutin provizoriu în care oamenii au primit un scrutin provizoriu, deoarece atunci când au intrat pe 3 noiembrie și au fost deja votați.

Deci asta este. Adică, avem de multe, de multe ori numărul de voturi necesar pentru a câștiga statul. Și am câștigat statul și l-am câștigat foarte substanțial și ușor și obținem, avem, o mare parte din acest lucru este foarte certificat, mult mai certificat decât avem nevoie. Dar primim și numere suplimentare certificate. Și primim imagini cu dropbox-uri livrate și livrate târziu. Livrate trei zile mai târziu, în unele cazuri, plus că avem multe afirmații în acest sens.

Meadows: Deci, domnule președinte, dacă aș putea să intru și îi voi da lui Brad o șansă. Domnule secretar, evident că există, există acuzații în care credem că nu s-a numărat orice vot sau vot echitabil și vot legal și asta este în contradicție cu reprezentarea de la biroul secretarului de stat.

Sper că există o modalitate în care putem, putem găsi un fel de acord pentru a privi acest aspect puțin mai pe deplin? Știi că președintele a menționat județul Fulton.

Dar, în unele dintre aceste domenii în care pare să existe o diferență în ceea ce pare să conducă faptele, așa că dle secretar, speram că, în spiritul cooperării și al compromisului, există ceva la care putem să cel puțin aveți o discuție pentru a analiza unele dintre aceste acuzații pentru a găsi o cale înainte mai puțin litigioasă?

Raffensperger: Ei bine, am ascultat ceea ce tocmai a spus președintele. Președinte Trump, am avut mai multe procese și a trebuit să răspundem în instanță la procesele și contestațiile. Nu suntem de acord că ați câștigat. Și noi nu – nu am fost de acord cu numărul 200.000 pe care l-ai menționat. Voi parcurge acest punct cu punct.

Ceea ce am făcut este că le-am acordat Senatului nostru de stat aproximativ o oră și jumătate din timpul nostru, trecând prin problemă electorală cu problemă și apoi la Casa de stat, comisia pentru afaceri guvernamentale, le-am acordat aproximativ două ore și jumătate din timpul nostru , revenind punct cu punct la toate problemele de dispută. Și apoi, în urmă cu doar câteva zile, ne-am întâlnit cu congresmenii noștri americani, congresmani republicani și le-am acordat aproximativ două ore din timpul nostru vorbind despre aceste alegeri trecute. Întorcându-mă, în primul rând despre ceea ce ați vorbit aici, concentrat în primul rând, cred, este procesul de scrutin absent. Nu cred că întreabă cu adevărat mașinile Dominion. Pentru că am făcut o reluare manuală, o reluare de 100% a tuturor buletinelor de vot și le-am comparat cu ceea ce au spus mașinile și au obținut practic același rezultat. Apoi am făcut povestea și am obținut practic același rezultat. Așa că cred că probabil putem scoate asta de pe masă.

Citeste si:  A murit românul fără adăpost bătut și incendiat în iulie în gară la Villafranca

Nu cred că există o problemă legată de asta.

Trump: Ei bine, Brad. Nu că nu există o problemă, deoarece avem o problemă mare cu Dominion în alte state și poate în a ta. Dar nu am simțit că trebuie să mergem acolo. Și, doar să știți, poate puneți un pic diferit pe ceea ce spune Mark, Mark Meadows, da, am vrea să mergem mai departe, dar nu avem nevoie. Avem toate voturile de care avem nevoie.

Știi, am câștigat statul. Dacă ați luat, acestea sunt cele mai minime numere, numerele pe care vi le-am dat, acestea sunt numere care sunt certificate, buletinele de vot absente trimise la adrese vacante, alegătorii dvs. din afara statului, 4.925. Știți când le adăugați, este de multe ori mai multe, este de multe ori numărul 11.779. Așa că am putea trece, nu am trecut prin stăpânirea ta. Deci nu le putem da binecuvântare. Adică, în alte state, credem că am găsit o corupție extraordinară cu mașinile Dominion, dar va trebui să vedem.

Dar am pierdut statul doar cu acest număr, 11.000 de voturi și 779. Deci, cu aceste cuvinte, doar cu ceea ce avem, cu ceea ce avem, vă oferim numere minime, minime. Facem cele mai conservatoare cifre posibile; suntem de multe ori, multe, de multe ori peste margine. Și așa că nu trebuie, Mark, nu cred că trebuie să trecem. . .

Meadows: Corect

Trump: Pentru că care este diferența dintre a câștiga alegerile cu două voturi și a le câștiga cu jumătate de milion de voturi. Cred că probabil l-am câștigat cu jumătate de milion. Știi, unul dintre lucrurile care s-au întâmplat, Brad, este că avem alți oameni care vin acum din Alabama, din Carolina de Sud și din alte state și spun că e imposibil să ai pierdut Georgia. Am castigat. În Alabama, am stabilit un record, am obținut cel mai mare vot din toate timpurile. În Georgia, am stabilit un record cu o cantitate masivă de voturi. Și spun că nu este posibil să fi pierdut Georgia.

Și ți-aș putea spune prin mitingurile noastre. Aș putea să vă spun prin raliul pe care îl fac luni seara, locul, au deja linii de oameni care stau în față în așteptare. Pur și simplu nu este posibil să fi pierdut Georgia. Nu este posibil. Când am auzit că este aproape, am spus că nu există nicio cale. Dar au scos o mulțime de voturi acolo noaptea târziu. Știi asta, Brad. Și la asta lucrăm foarte, foarte strict. Dar, indiferent de aceste voturi, toate acestea fiind spuse, am pierdut în esență cu 11.000 de voturi și avem și multe alte voturi deja calculate și certificate.

Și așa că nu știu, știi, Mark, nu știu care este scopul. Nu voi da o trecere lui Dominion pentru că am găsit prea multe lucruri rele. Dar nu avem nevoie de Dominion sau de altceva. Pe toate acestea am câștigat aceste alegeri în Georgia. Și nu este nimic în neregulă cu a spune asta, Brad. Știi, vreau să spun, având corect – oamenii din Georgia sunt supărați. Și aceste numere vor fi repetate luni seara. Împreună cu altele pe care le vom avea până atunci, care sunt mult mai substanțiale chiar. Și oamenii din Georgia sunt supărați, oamenii din țară sunt supărați. Și nu este nimic în neregulă cu a spune

asta, știi, că ai recalculat. Pentru că cele 2.236 în buletinele de vot absente. Adică, toate sunt numere exacte care au fost făcute de firme de contabilitate, firme de avocatură etc. Și chiar dacă le tăiați în jumătate, le tăiați în jumătate și le tăiați din nou în jumătate, sunt mai multe voturi decât avem nevoie .

Raffensperger: Ei bine, domnule președinte, provocarea pe care o aveți sunt datele pe care le aveți este greșită. Am vorbit cu congresmanii și au fost surprinși.

Dar ei – cred că a fost o persoană pe nume Braynard care a venit la aceste întâlniri și a prezentat date și a spus că există oameni morți, cred că a crescut de 5.000. Numărul real era de două. Două. Au votat doi oameni morți. Așa că este greșit.

Trump: Ei bine, Cleta, cum răspunzi la asta? Poate îmi spui?

Mitchell: Ei bine, aș spune, dle secretar, unul dintre lucrurile pe care le-am solicitat și ceea ce am spus a fost că, dacă te uiți, dacă ai citit petiția noastră, a spus că am luat numele și anii nașterii și am avut anumite informații disponibile pentru noi. Am cerut de la biroul dvs. înregistrări pe care numai dvs. le aveți, așa că am spus că există un univers de oameni care au același nume și același an de naștere și au murit.

Dar nu avem înregistrările pe care le aveți. Și unul dintre lucrurile pe care le sugerăm formal și informal de săptămâni în urmă este să ne puneți la dispoziție înregistrările care ar fi necesare –

Trump: Dar, Cleta, chiar înainte de a face asta, și nici măcar incluzând asta, tocmai de aceea nici măcar nu am inclus acel număr, deși într-un singur stat, avem o cantitate extraordinară de oameni morți. Deci, nu știu – sunt sigur că și în Georgia. Sunt sigur că o facem și în Georgia.

Dar suntem atât de departe în față. Suntem cu mult înaintea acestor numere, chiar și buletinele de vot false ale lui [name], cunoscut escroc. Știi internetul? Știi ce era tendința pe internet? „Unde este [numele]?” Pentru că au crezut că va fi în închisoare. „Unde este [numele]?” Este o nebunie, este o nebunie. Asta a fost. Numărul minim este de 18.000 pentru [nume], dar cred că este probabil aproximativ 56.000, dar numărul minim este de 18.000 în noaptea [nume] în care a fugit înapoi acolo când toată lumea a plecat și a umplut, a umplut urnele. Să recunoaștem, Brad, vreau să spun. Au făcut-o în reluare cu încetinitorul mărită, nu? A umplut urnele. Au fost umplute ca nimeni nu le-a mai văzut umplute până acum.

Deci, există un termen pentru el atunci când este o mașină în loc de urnă, dar ea a umplut mașina. A umplut buletinul de vot. Fiecare buletin de vot s-a desfășurat de trei ori, au arătat: Iată buletinul de voturi nr. 1. Aici este a doua oară, a treia oară, următorul vot.

Adică, uite. Brad. Avem o nouă casetă pe care o vom lansa. Este devastator. Și apropo, acel eveniment, acel eveniment este mult mai mult decât cele 11.000 de voturi despre care vorbim. Știți, un eveniment a fost un dezastru. Și este doar, știi, dar a fost, a fost ceva, nu poate fi contestat. Și din nou, avem o versiune pe care nu ați văzut-o, dar este mărită. Este mărit și puteți vedea totul. Din anumite motive, au introdus-o de trei ori, fiecare vot, și nu știu de ce. Nu știu de ce de trei ori. De ce nu de cinci ori, nu? Dați-i drumul.

Raffensperger: Vorbești despre videoclipul State Farm. Și cred că este extrem de regretabil faptul că Rudy Giuliani sau oamenii săi, au tăiat și tăiat în cuburi acel videoclip și l-au scos din context. A doua zi, am adus WSB-TV și le-am lăsat să se afișeze, să vadă întreaga serie de benzi și ce veți vedea, evenimentele care s-au petrecut nu se apropie de ceea ce a fost proiectat, să știți –

Trump: Dar unde au fost observatorii sondajului, Brad? Acolo nu erau observatori ai sondajului. Nu erau democrați sau republicani. Acolo nu exista securitate.

Era seara târziu, târziu, dimineața devreme și nu era nimeni altcineva în cameră. Unde erau observatorii sondajului și de ce au spus că s-a spart o conductă de apă, ceea ce au făcut și care a fost raportat în ziare? Au spus că au plecat. Au ieșit din cauza unei rupturi de apă și nu a existat nici o conductă de apă. Nu era nimic. Nu a fost nici o pauză. Nu a existat nici o ruptură principală de apă. Dar suntem, dacă scoateți totul, unde erau observatorii republicani ai sondajelor, chiar și unde erau observatorii democrați, pentru că nu existau.

Citeste si:  Jurnaliștii de la Libertatea devoalează rețeaua de postaci pe Facebook ai Gabrielei Firea. Zeci de conturi false o ridică în slăvi pe primăriță

Și apoi spui, ei bine, au părăsit stația lor, știi, dacă te uiți la casetă și asta a fost, acest lucru a fost revizuit de polițiști profesioniști și detectivi și alte persoane, când au plecat în grabă, toată lumea a plecat în grabă din cauza rețelei de apă, dar toată lumea a plecat în grabă. Acești oameni și-au părăsit stația.

Când s-au întors, nu s-au dus la stația lor. S-au dus la șorț, înfășurate în jurul mesei, sub care erau mii și mii de buletine de vot într-o cutie care nu era oficială sau o cutie sigilată. Și apoi i-au luat pe aceia. S-au întors la o altă stație. Deci, dacă s-ar fi întors, ar fi mers pe jos până la stația lor și ar fi continuat să lucreze. Dar nici măcar nu au putut face asta pentru că este ilegal, pentru că nu aveau observatori republicani. Și amintiți-vă, reputația ei este – este cunoscută peste tot pe Internet, Brad. Este cunoscută peste tot.

Vă spun că „Unde este [numele]” a fost unul dintre elementele fierbinți. . . [nume] Au cunoscut-o. „Unde este [numele]?” Deci Brad, nu poate exista nicio justificare pentru asta. Și eu, știi, le dau tuturor avantajul îndoielii. Dar asta a fost – și Brad, de ce au pus voturile de trei ori? Știi, i-au pus de trei ori.

Raffensperger: Domnule președinte, nu au pus asta. Am făcut un audit în acest sens și am demonstrat în mod concludent că nu au fost scanate de trei ori.

Trump: Unde erau toți ceilalți la acea oră târzie dimineața? Unde era toată lumea? Unde erau republicanii? Unde erau paznicii? Au fost oamenii care erau acolo cu puțin timp înainte, când toată lumea a fugit din cameră. Cum de nu am avut nici o siguranță în cameră. De ce au fugit până la capătul mesei? De ce fug acolo și doar deschid fusta și smulg voturile. Adică, Brad. Și stăteau acolo, cred că cinci ore sau ceva de genul asta, voturile.

Raffensperger: Domnule președinte, vă vom trimite linkul de la WSB.

Trump: Nu-mi pasă de link. Nu am nevoie de ea. Brad, am mult mai bine –

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Mitchell: Îți voi spune. Am văzut caseta. Banda completă. La fel și Alex. L-am urmărit. Și ceea ce am văzut și ceea ce am confirmat în timp este că. Au făcut pe toți să plece, noi am jurat declarații pe care le spunem. Și apoi au început să proceseze buletinele de vot. Și estimarea noastră este că au existat aproximativ 18.000 de buletine. Nu știm asta. Dacă știi asta. . .

Trump: Au fost 18.000 de buletine de vot, dar le-au folosit pe fiecare de trei ori.

Mitchell: Ei bine, nu știu despre asta.

Trump: Cred că pentru că i-am mărit pe ai noștri.

Mitchell: Am urmărit întreaga casetă.

Trump: Nimeni nu poate argumenta asta, Brad. Nimeni. Adică, uite, ar trebui să fii un copil pentru a gândi altceva în afară de asta. Doar un copil.

Mitchell: Câte buletine de vot, dle secretar, spuneți că au fost procesate atunci?

Raffensperger: Aveam GBI. . . investighează asta.

Germania: Noi am avut – este Ryan Germania. Am făcut ca ofițerii de poliție să vorbească cu toți cei care au fost acolo după ce acel eveniment a ieșit la iveală. GBI a fost cu ei, precum și agenți FBI.

Trump: Ei bine, nu există nicio modalitate de a putea – atunci sunt incompetenți. Sunt fie necinstiți, fie incompetenți, da?

Nu vor să găsească nimic. Într-o zi îmi vei spune motivul, pentru că nu-ți înțeleg raționamentul, dar într-o zi îmi vei spune motivul. Dar de ce nu vrei să-l găsești?

Germania: Domnule președinte, am ales Cobb County –

Trump: De ce nu vrei să găsești… ce?

Germania: Îmi pare rău, dă-i drumul.

Trump: Deci, de ce ai făcut Cobb County? Nici măcar nu am cerut – am cerut Fulton County, nu Cobb County. Dă-i drumul, te rog. mergi înainte.

Germania: Am ales cobb county pentru că a fost singurul județ în care au existat dovezi prezentate că verificarea semnăturii nu a fost făcută în mod corespunzător.

Nu, dar ți-am spus. Nu suntem, nu spunem asta.

Am spus asta.

Trump: Comitatul Fulton. priveşte. Stacey, după părerea mea, Stacey e la fel de necinstită ca ei. Te-a depășit… la orice. Te-a făcut să semnezi un acord total neconstituțional, ceea ce e un acord dezastruos. Nu poți verifica semnăturile. Nu-mi pot imagina că ai voie să recoltezi, cred, în înțelegerea aia. Acest acord este un dezastru pentru această țară. Dar te-a făcut cumva să semnezi chestia aia și te-a păcălit la fiecare pas.

Și nu-mi place să-mi imaginez ce se va întâmpla luni sau marți, dar e foarte înfricoșător pentru oameni. Știi, când buletinele de vot apar din senin. E foarte înfricoșător pentru oameni. Acest decret de consimțământ este un dezastru. E un dezastru. Un avocat foarte bun care l-a examinat a spus că n-au mai văzut așa ceva.

Raffensperger: Recoltarea este încă ilegală în statul Georgia. Și acel acord de înțelegere nu a schimbat acea iotă.

Raffensperger: Buletinele de vot provizorii sunt permise de legea statului.

Trump: Sigur, dar sunt numărate sau le-ai reținut pentru că, știi, cu alte cuvinte, câte buletine de vot provizorii ai în stat?

Raffensperger: O să-ți dăm numărul ăla.

Trump: Pentru că cele mai multe dintre ele sunt făcute pe numele Trump. Pentru că aceștia sunt oameni care au fost înșelați când au venit. Și avem mii de oameni care au depus mărturie sau care vor să depună mărturie când au venit, probabil că vor vota pe 3 noiembrie. Și li s-a spus că le pare rău, că ai fost deja votat, ai votat deja. Femeile, bărbații au început să țipe, nu am votat cu mândrie până pe 3 noiembrie. Mi-au spus, îmi pare rău, dar ai fost deja votat și ai un buletin de vot și acești oameni sunt alături de ei înșiși. Așa că au ieșit și au completat un vot provizoriu, punând numele Trump pe el.

Și rămâne cu acel lot de buletine de vot militare care au venit. Și chiar dacă am câștigat armata cu mult, a fost 100% Trump. Adică 100% Biden. Știi despre asta? A venit un grup mare de buletine de vot. Cred că a fost la Fulton County și s-a întâmplat să fie 100% pentru Trump – pentru Biden, chiar dacă Trump a câștigat armata cu mult, știți, o sumă extraordinară. Dar aceste buletine de vot au fost 100% pentru Biden. Și, știi despre asta? A venit un număr foarte substanțial, totul pentru Biden. Știe cineva despre asta?

Mitchell: Știu despre asta, dar –

Trump: OK, Cleta, nu te întreb Cleta, sincer. Îl întreb pe Brad. Știți despre buletinele de vot militare pe care le-am confirmat acum. Știi despre buletinele de vot militare care au venit în care au fost de 100 la sută, vreau să spun 100 la sută pentru Biden. Știi despre asta?

Germania: Nu știu despre asta, știu că avem atunci când vin buletine de vot militare, nu este doar militare, este, de asemenea, cetățeni militare și de peste mări. Partea militară a acestui lucru merge, în general, republican. Partea de cetățean de peste mări din ea, în general, merge foarte democrat. Asta a fost o combinație între ele.

Trump: Nu, dar asta a fost. este în regulă. Dar am cam 78% din armată. Buletinele astea de vot erau pentru… Nu mi-au spus în străinătate. Ar putea fi de peste mări prea, dar primesc voturi de peste mări prea,

Ryan, cu toată corectitudinea. Nu au venit, a venit un lot mare și a fost, citez, 100% pentru Biden. Și asta e criminal. Știi, asta e o crimă. ok. Acesta este un alt criminal, care este un alt de multe evenimente criminale, multe evenimente criminale aici.

Citeste si:  [video] Bună ziua, cum vă simțiți? Un cetățean sună la Poliție pentru ai felicita pentru munca depusă, Poliția aplaudă personalul medical

Nu știu, uite Brad. Trebuie să… Trebuie să găsesc 12.000 de voturi și le am de multe ori. Și de aceea, am câștigat statul. Asta înainte de a trece la pasul următor, care este în curs de acum. Știi, și te-am urmărit azi dimineață și ai spus, uh, ei bine, nu a fost nici o crimă.

Dar toate chestiile astea sunt foarte periculoase. Când vorbești despre nicio infracțiune, cred că e foarte periculos pentru tine să spui asta.

Nu știu de ce nu vrei ca voturile să fie numărate așa sunt. Ca și tine când te-ai dus și ai făcut cecul ăla. Și am fost surprins pentru că, știi tu… Și am găsit câteva mii de voturi împotriva mea. Am fost surprins pentru că modul în care s-a făcut verificarea, tot ce faci, recirtificarea voturilor existente și, știi, și ți s-au dat voturi și le-ai numărat și tot ai găsit 3.000 care au fost rele. Deci, asta a fost un fel de surprinzător că a ajuns la trei sau cinci nu știu. încă o mulțime de voturi. Dar trebuie să te întorci să verifici din anii trecuți în ceea ce privește semnăturile. Și dacă verifici la Fulton County, vei avea sute de mii pentru că au aruncat buletine de vot în Fulton County și în celălalt ținut de lângă el.

Deci, ce vom face aici oameni buni? Am nevoie doar de 11.000 de voturi. Băieți, am nevoie de 11.000 de voturi. Dă-mi o pauză. Știi, avem deja asta în pică. Sau putem continua, dar asta nu e corect față de alegătorii georgieni pentru că vor vedea ce s-a întâmplat și vor vedea ce s-a întâmplat. Vreau să spun, voi, voi lua pe oricine vrei cu privire la [nume] și fiica ei minunat, o doamnă foarte frumoasă tânără, sunt sigur. Dar, dar [nume] … Dle secretar, dle președinte, unul din lucrurile pe care le-am fost, Alex poate vorbi despre asta, am vorbit despre asta, și nu știu dacă informația a fost transmisă biroului dvs., dar cred că ceea ce spune președintele, și ceea ce am încercat să facem este să spunem, uite, instanța nu acționează pe petiția noastră. Nici măcar nu au desemnat un judecător. Dar oamenii din Georgia și poporul american au dreptul să știe răspunsurile. Și aveți date și înregistrări la care nu avem acces.

Și ne poți spune în continuare că ai investigat asta și nimic de văzut aici. Dar nu știm despre asta. Tot ce știm ce ne spui. Ceea ce nu înțeleg este de ce nu ar fi în interesul tuturor să încerce să ajungă la fund, să compare numerele, știi, dacă spui, pentru că… să încercăm să ajungem la adevăr pentru că nu avem să confirmăm ceea ce ne spui. Spune-ne că ai avut o investigație la State Farm Arena. Nu am nici un raport. N-am văzut niciodată un raport de investigație. Nu știu dacă e. Am fost destul de implicat în asta și nu știu. Și asta e doar din 25 de categorii. Și nici măcar nu. Și așa am spus și eu, așa a spus președintele, nici măcar nu am intrat în problema Dominion. Asta nu face parte din cazul nostru. Nu face parte din nostru, pur și simplu nu am simțit ca și am avut orice pentru a putea dezvolta –

Trump: Nu, avem o cale, dar nu vreau să intru în ea. Am găsit o cale… Germania: Nu, nu asta am spus. Mă bucur că avocații noștri stau de vorbă cu Kurt și cu avocații de partea aia și să-i explice lui, aici, bazându-ne pe ceea ce am văzut până acum, iată știm că e greșit, e greșit, e greșit, e greșit, e greșit, e greșit.

Deci ce vrei să spui, Ryan, lasă-mă să mă asigur… Deci ceea ce spui este că nu vrei să dai acces la date. Vrei doar să faci un alt caz cu privire la motivul pentru care procesul este greșit?

Germania: Nu cred că putem da acces la date protejate de lege. Dar putem sta jos cu ei și să spunem…

Trump: Dar ai voie să ai alegeri false? Ai voie să ai un drept electoral fals?

Germania: Nu domnule.

Trump: Când ai de gând să faci numărul de semnături, când vei face verificarea semnăturilor în Fulton County, ceea ce ai spus că vei face, iar acum dintr-o dată nu o faci. Când faci asta?

Germania: Vom face asta. Am anunțat…

Hilbert: Pentru a ajunge la această problemă a informațiilor personale și a problemei de confidențialitate, este posibil ca secretarul de stat să deputeze avocații președintelui, astfel încât să putem accesa aceste informații și informații private fără ca dumneavoastră să aveți vreun fel de încălcare?

Trump: Ei bine, nu vreau să știu cine este. Puteți s-o faceți foarte confidențial. Puteți semna un acord de confidențialitate. este în regulă. Nu trebuie să știu nume. Dar pe chestia asta despre care vorbim. Avem toate informațiile de la secretarul de stat.

Pajiști: Da. Așa că lasă-mă să-ți recomand, Ryan, dacă tu și Kurt v-ați întâlni, știi, când vom renunța la acest apel telefonic, dacă ați putea să vă întâlniți și să vă gândiți la un plan pentru a aborda unele din ceea ce avem cu avocații voștri unde putem să ne uităm la date. De exemplu, dle secretar, pot să spuneți că erau doar doi morți care ar fi votat. Îți promit că sunt mai mult de atât. Și poate că asta arată investigația ta, dar îți promit că sunt mai mult decât atât. Dar, în același timp, cred că este important să mergem mai departe și să ne mișcăm rapid pentru a încerca să facem acest lucru și să-l rezolve cât mai repede posibil. Și dacă ăsta e următorul pas bun. Dar să sperăm că putem termina acest apel telefonic și să mergem mai departe și să fim de acord că voi doi vă veți întâlni imediat.

Trump: De ce nu vă arată avocații mei de unde aveți informația. O să-i arate secretarului de stat, și nici măcar nu trebuie să te uiți la vreun nume. Știm că vrem nume. Nu ne pasă. Dar avem informația asta de la tine. Și Stacey Abrams râde de tine. Ea merge în jurul valorii de spunând tipii asunt mai prost decât o piatră. Ce i-a făcut petrecerii.

Incredibil, îți spun eu. Și am fugit împotriva ei o singură dată. Și asta a fost cu un tip pe nume Brian Kemp și am bătut-o. Și dacă n-aș fi fugit, Brian n-ar fi avut nici măcar o șansă, nici la general, nici la primar. Era mort, mort ca o unghie. Nu s-a gândit niciodată că are vreo șansă la niciunul dintre ei. Ce idiot am fost. Dar așa stau lucrurile. Așa stau lucrurile. Mi-ar plăcea ca tu… pentru avocați… Aș vrea să te întâlnești cu Ryan ideal mâine, pentru că cred că ar trebui să ajungem la o rezolvare înainte de alegeri. Altfel vei avea oameni care nu votează. Nu vor să voteze. Urăsc statul, îl urăsc pe guvernator și îl urăsc pe secretarul de stat. O să-ți spun asta chiar acum. Singurii oameni ca tine sunt oameni care nu te vor vota niciodată. Îl știi pe Brad, nu? Le place să știi, te plac. Nu le vine să creadă ce au găsit. Vor oameni ca tine. Deci, uite, poți să ne întâlnim mâine? Și Brad. Vrem doar adevărul. E simplu.

Și toată lumea va arăta foarte bine dacă adevărul iese la iveală. este în regulă. Durează puțin, dar lasă adevărul să iasă la iveală. Și adevărul e că am câștigat cu 400.000 de voturi. Cel puțin. Ăsta e adevărul. Dar nu avem nevoie de 400.000. Avem nevoie de mai puțin de 2.000 de voturi. Și puteți să vă întâlniți mâine, Ryan?

Mă voi întâlni cu Chris, avocatul care ne reprezintă și cazul, și voi vedea când se poate întâlni cu Kurt.

Ryan va lua legătura cu celălalt avocat în acest apel, dle Meadows. Vă mulțumesc președintelui Trump pentru timpul acordat.

Bine, mulțumesc, Brad. Multumesc, Ryan. Vă mulțumesc. Vă mulțumesc tuturor. îţi mulţumesc foarte mult. pa.

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...