Pro integrare

Aureliu Ciocoi: Se atestă o situaţie alarmantă privind afectarea copiilor de COVID-19

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Aureliu Ciocoi bănuieşte că această creştere a numărului de cazuri este efectul tulpinii britanice COVID-19. „Până a importa tulpina britanică în Moldova, copiii practic nu manifestau boli COVID-19”, a precizat premierul interimar.

Totodată, susţine el, grav este şi cifra mare de gravide care suferă de această boală. Este vorba de 973 de femei care aşteaptă să aducă copii pe lume.

Premierul interimar mai spune că, din incidenţa calculată actualmente, Republica Moldova, la capitolul de noi infectări se plasează pe locul 18 din Europa, iar la capitolul mortalitate este pe locul 16.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Până astăzi mai bine de 61 de mii de persoane s-au vaccinat în Republica Moldova, exceptând cetăţenii moldoveni care sunt peste hotare.

Bilanţul cazurilor de COVID-19 în ţară a depăşit 240 de mii. Internaţi sunt mai bine de 3,6 mii de pacienţi, dintre care 316 în stare extrem de gravă, 55 pacienţi fiind conectaţi la aparate de respiraţie asistată. În total, mai mult de 220 de mii de oameni au fost trataţi de COVID-19.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...