Austria condiții de intrare și tranzit

Condiții de intrare pentru șoferi români în Austria dinspre Germania, Italia și Elveția

Începând cu 19.03.2020, la punctele de frontieră vestice ale Austriei, cu Italia, Elveția și Germania, poliția austriacă va permite intrare în Austria șoferilor români cu destinația România conform orarului precizat mai jos, pentru a evita aglomerația la Nickelsdorf. Această măsură vine în contextul deciziei Ungariei de a permite tranzitul rutier pe teritoriul său numai noaptea, între orele 21:00-05:00, via punctul de frontieră Nickelsdorf-Hegyeshalom.

Șoferii vor putea intra în Austria numai cu numărul de ore înainte de ora 21:00 și cel mai târziu cu același număr de ore înainte de ora 05:00, conform tabelului următor:

De exemplu: pe la Walserberg un șofer de automobil (timp 4 ore) poate intra cel mai devreme la ora 17:00 și cel mai târziu la ora 01:00, iar un șofer de camion (timp 5 ore) poate intra cel mai devreme la ora 16:00 și cel mai târziu la ora 00:00.

Pentru alte puncte de frontieră nemenționate se aplică orarul celui mai apropiat punct menționat în tabel.

sursa MAE

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More