Pro integrare

Austria – propagarea de fake news

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Vazând confuziile create de auto intitulații “lideri” ai comunităților de români din Austria, precizăm după cum urmează:
Iar în acest caz facem referire expres la domnul Vladimir Vlasilea (Tonciu Laurențiu), care pe contul său de socializare și prin intermediul unui grup creat de acesta, contribuie la propagrarea de informații false.

Acest personaj, cu circa 20 de zile în urmă vindea sau procura certificate “COVID-19” prin care anunța faptul că cei în posesia lor nu vor face carantina instituționalizată la intrarea în România, FALS!

În urmă cu 2 ore,  personajul în cauză declara faptul că Austria a fost declarată zonă galbenă de către guvernul acestei țări , iar prin urmare oricine se întoarce în România din Austria NU va fi plasat carantina instituționalizată. ACEST LUCRU ESTE FALS!
Pentru  România,  Austria, este  in continuare “zonă roşie” iar carantina instituționalizată este obligatorie, după cum se poate vedea clar din lista cu zonele de risc declarate oficial de către în țara noastră.

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Orice stat are dreptul să se declare cum dorește pe propiul teritoriu așa cum are dreptul și de a decide dacă persoanele provenite dintr-un stat sau altul au un grad ridicat sau nu de risc .

Lista oficială AICI

Grupul care propagă acest tip de știri false pe Austria este Urmatorul Click Aici

[post]

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...