AUSTRIA: Strigăt de AJUTOR pentru Elena-Roxana Voin! Femeia este în COMĂ. I se caută FAMILIA din România


Elena Roxana Voin, din Bacău, este în comă într-un spital din Austria. Medicii îi caută familia pentru a-și da acordul pentru a o opera.
Elena-Roxana Voin, o tânără româncă de 35 de ani, este în stare gravă într-un spial din Austria. Femeia născută la Târgu-Jiu, dar cu ultimul domiciliu în România în Pincești, județul Bacău. Medicii austrieci au nevoie de consimțământul familiei pentru a o opera.
O mobilizare impresionantă pe Facebook a făcut ca sute de oameni să caute rudele tinerei românce. Ei au lansat un apel, pentru a i se găsi familia. Roxana Elena Voin are nevoie de o opraţie pentru a se încerca salvarea ei, dar medicii refuză intervenţia chirurgicală fără acordul familie.
“Se numeste Voin Elena-Roxana din Tg Jiu se afla in Coma in Austria. Are nevoie Urgent de o operatie,dar fara acordul familiei nu o opereaza. Daca o recunoaste cineva sa anunte familia”, e textul anunţului.
Numai că nu ştie nimeni unde se află rudele tinerei, aşa că o campanie de găsire a acestora a fost demarată pe Facebook. Din sute de distribuiri, se pare că sunt câtvea persoane care cunosc situația femeii. Aceasta nu ar mai avea pe nimeni în țară, doar un unchi în localitatea Frățești din județul Bacău.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More