Autobuzele scolare folosite si in alte scopuri

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Acolo unde inca mai exista cateva autobuze scolare, acestea nu sunt folosite doar in scopul pentru care au fost achizitionate, printre elevi mai urca si persoane adulte, cu toate ca accesul adultilor in aceste microbuze este INTERZIS.
Un barbat a urcat cu un topor in mana intr-un autobuz scolar pentru ca avea de taiat lemne fara forme legale la Primaria comunei Nimigea.
Au fost multe cazuri in Romania cand copii au fost supusi riscurilor de catre acesti soferi gasiti parca in oula cu surprize si fara a avea minimul de cursuri de siguranta a persoanelor in special ca aici vorbim despre elevi.
Şoferul va fi sancţionat disciplinar conform legii. Directorul şcolii va face anchetă, va întreba şoferul, copiii, psihologul, părinţii, se fac anchete, fiecare va da o declaraţie. La final vom avea un raport scris. Pîână acum avem doar declaraţii verbale”, a declarat Camelia Tabără.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More