Cum puteți găsi un avocat în UE efectuând o căutare după nume, locul unde profesează, limbile pe care le vorbește, domeniul de specializare etc.

Portalul european e-justiție

„Găsiți un avocat” este un serviciu oferit publicului larg de către Comisia Europeană și asociațiile naționale ale barourilor care participă la acest proiect. Comisia Europeană a pus acest serviciu la dispoziție pentru a facilita accesul la justiție în context transfrontalier, permițându-le cetățenilor și practicienilor în domeniul dreptului să găsească mai ușor un avocat oriunde în UE.”

Deoarece se stipulează :  ” Este interzisă copierea automatizată („harvest”) și/sau transmiterea, prin orice mijloace, a informațiilor obținute prin intermediul serviciului „Găsiți un avocat”. Puteți include un link către portalul european e-justiție și paginile web ale acestui portal.” Va ofer un link  unde foarte ușor puteți sa va descurcați: AICI

Cum funcționează:

1. Caut un avocat înregistrat în aici selectați țara căutând printre tarile EU afișate
2. Criterii de căutare (Localitatea Cod poștal: Limba vorbită de avocat: Domeniul de specialitate în care profesează avocatul: Titlul profesional: Subtitlul profesional: Nume:)
Aici alegeți cea ce va interesează,desigur ca dacă selectați limba romana și un oraș anume sunt șanse sa nu găsiți nici un rezultat,atunci alegeți doar țara și limba romana.
(Bine ar fi sa aveți și o asigurare juridica,astfel costurile ar tinde sa scadă chiar pana la zero.Desigur asigurarea trebuie sa fie încheiata cu cel putin 3 luni înainte de problema juridica pe care doriți sa o soluționați.)
3 .Acceptați termini de utilizare și apoi Enter.

Alte informații despre acest portal e-justiție  : adrese utile,termeni și condiții AICI

Dreptul familiei și succesiunea 

Drepturile dumneavoastră

Căutarea unui practician în domeniul dreptului

[post]

Sursa: e-justiție

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: