Pro integrare

Avocatul “Poporului” – Cerem decretarea stării de urgență ca mai apoi să o atacăm la CCR

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Instituția “Avocatul Poporului” , cea pe care poporul de fapt nici nu o recunoaște precum o unealtă care întradevăr apără cetățenii, este condusă în prezent de Renate Weber. Instituția care s-a autoizolat imediat ce a fost declarată starea de urgență în Italia, și a cerut președintelui României să declare stare de urgență pe care mai apoi să o atace la CCR.

12 MARTIE

“Avocatul Poporului, în calitate de garant constituțional al drepturilor și libertăților fundamentale, luând act de măsurile administrative adoptate în ultimele zile în acțiunea de combatere a răspândirii virusului Covid – 19 solicită Președintelui României să declare starea de urgență, iar Parlamentului României să o încuviințeze, în conformitate cu art. 93 alin.(1) și (2) din Constituția României.

După declararea stării de urgență, cei din PSD s-au irititat , astfel că tovarășa Renate Weber atacă la CCR OUG prin care se declară starea de urgență motivând că:

„Prevederile art. 14 lit. c1) – f) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 1/1999 sunt neconstituționale, întrucât permit Președintelui României să legifereze în domenii pentru care Legea fundamentală cere intervenția legiuitorului primar sau a celui delegat prin modificarea unor legi organice și prin restrângerea efectivă a exercițiului drepturilor omului”, explică Avocatul Poporului.

Iar acum vă spunem  o poveste:

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

“Frumoasa și Bestia”

A fost odată ca niciodată, că dacă n-ar fi fost, nu s-ar povesti.
O țară frumoasă, bogată, numită România, și o instituție urâtă de popor care se numea Avocatul Poporului.
Poporul era păcalit, furat de către proprii reprezentanți.
Iar bestia, ascunsă stătea când poporul era furat.
Bestia primea din ce în ce mai mulți bani de la tâlharii din politică, pensii speciale și toate cele pentru a sta ascunsă fără a ajuta poporul.
Poporul nu conta pentru ea. Dar acum s-a trezit bestia și  ieșind din ascunzătoare să dea impresia că luptă pentru popor.
Dar bestia a mințit. Bestia a ieșit să-i ajute pe politicieni.
Și uite așa, bestia minte mereu că-i ajută pe supuși în fața politicienilor și a instituțiilor statului, dar de fapt tot poporul are de pierdut pentru că bestia a ajutat poporul român așa cum i-au ajutat comuniștii chinezi pe italieni în lupta cu COVID-19.

Textul de fata este o poveste .Orice asemanare cu o persoana reala, este pur intamplatoare.

Sursa Marian Ceaușescu

Cine este avocatul Poportului Renate Weber?
Renate Weber data nașterii 3 august 1955 în Botoșani.
A absolvit în anul 1979 Facultatea de Drept a Universității din București.
Din același an, profesează avocatura în cadrul Baroului din București, până în decembrie 2004.
În ianuarie 2000 a fost judecătoare ad-hoc la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg, experiență pe care se pare că nu o pune în aplicare în reala apărare a cetățenilor Romani.

Renate Weber a deținut, în perioada decembrie 2004 – decembrie 2005, funcția de consilier prezidențial pe probleme constituționale și legislative a Președintelui României, Traian Băsescu.
În perioada 1998-2005 și, respectiv, 2006-2007, a ocupat funcția de Președinte a Fundației Soros România (cunoscută și sub denumirea de Fundația pentru o Societate Deschisă).
În septembrie 2007, Renate Weber s-a înscris în PNL. Odată cu intrarea în politică, Renate Weber a demisionat din funcția de președinte a Consiliului Director al Fundației Soros România (fosta Fundație pentru o Societate Deschisă)
În 2008, a devenit Șefa Grupului PNL din Parlamentul European.
În această calitate, în toamna anului 2008, Renate Weber a fost Președinta Misiunii Parlamentului European de monitorizare a referendumului constituțional din Ecuador.
La alegerile din 2019 nu a mai obținut un mandat de eurodeputat, partidul ALDE, pe lista căruia a candidat, nereușind să treacă pragul electoral necesar accederii în parlament, dar și-a găsit un post la cald ca Avocat al Poporului!

[post]

 

 

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...