Pro integrare

Avocatul Poporului – Instituția apară doar infractorii dacă sunt membrii de partid

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Avocatul Poporului s-a „autosesizat” in cazul Sorinei Pintea. Este din nou alaturi de infractorii cu gulere albe.
„Ne-am sesizat din oficiu cand in presa am vazut acest caz. (…) Pe noi ne intereseaza respectarea drepturilor, libertatilor fiecarei persoane.
O informam pe tovarășa Renate Weber că Românii sunt asaltați zilnic și ar trebui să intervină pentru a apăra drepturile cetățenilor care mor prin spitale, cei care intră cu o boală și ies cu 10 din spitale, cei care, cu toate ca muncesc zilnic, nu ajung la sfârșit de lună.
Această instituție este doar o glumă proastă, ar putea foarte bine să ii schimbe numele in CCR2, apărătorul infractorilor partidelor Politice in special a celor din PSD.
Văzând că nu este nici medic și nici Polițist, iar mai presus de toate, nu cunoaște legislația in vigoare privind transportul deținuților, o încurajăm pe Weber să înceapă să se consulte înainte de a abera pe banii cetățenilor.
Culmea, televiziunea la care aceasta a făcut asemenea declarații este exact acel trust de presă pe care ea însuși din funcția de Avocat al Poporului ar trebui să o contraste văzând multitudinea de știri false și manipularea fără pic de rușine din partea acestora.
Suntem înconjurați de infractori, in mai toate instituțiile publice corupția a mâncat tot ce se putea în România, iar acum, acest avocat al Poporului apară în nerușinare infractorii și corupția in România.
[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...