Avocatul Poporului – Instituția apară doar infractorii dacă sunt membrii de partid

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Avocatul Poporului s-a „autosesizat” in cazul Sorinei Pintea. Este din nou alaturi de infractorii cu gulere albe.
„Ne-am sesizat din oficiu cand in presa am vazut acest caz. (…) Pe noi ne intereseaza respectarea drepturilor, libertatilor fiecarei persoane.
O informam pe tovarășa Renate Weber că Românii sunt asaltați zilnic și ar trebui să intervină pentru a apăra drepturile cetățenilor care mor prin spitale, cei care intră cu o boală și ies cu 10 din spitale, cei care, cu toate ca muncesc zilnic, nu ajung la sfârșit de lună.
Această instituție este doar o glumă proastă, ar putea foarte bine să ii schimbe numele in CCR2, apărătorul infractorilor partidelor Politice in special a celor din PSD.
Văzând că nu este nici medic și nici Polițist, iar mai presus de toate, nu cunoaște legislația in vigoare privind transportul deținuților, o încurajăm pe Weber să înceapă să se consulte înainte de a abera pe banii cetățenilor.
Culmea, televiziunea la care aceasta a făcut asemenea declarații este exact acel trust de presă pe care ea însuși din funcția de Avocat al Poporului ar trebui să o contraste văzând multitudinea de știri false și manipularea fără pic de rușine din partea acestora.
Suntem înconjurați de infractori, in mai toate instituțiile publice corupția a mâncat tot ce se putea în România, iar acum, acest avocat al Poporului apară în nerușinare infractorii și corupția in România.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More