Pro integrare

Bărbat condamnat la închisoare în Franţa şi Belgia pentru comiterea mai multor furturi, prins de poliţişti

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Olt, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au pus în executare, în 11 mai, un mandat european de arestare, faţă de un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Slatina.

„În fapt, pe numele bărbatului, autorităţile judiciare din Franţa au emis un mandat european de arestare, în vederea executării unei pedepse de cinci ani de închisoare, pentru săvârşirea a zece infracţiuni de furt, în anul 2018, constând în sustragerea de unelte agricole, utilaje, parfumuri sau bijuterii”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că, de asemenea, pe numele bărbatului autorităţile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare, în vederea executării unei pedepse de cinci ani de închisoare, pentru săvârşirea a două infracţiuni de furt, în anul 2018. Atunci el a furat unelte şi utilaje agricole. 

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul Sirene – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Poliţiştii de investigaţii criminale au prezentat urmăritul internaţional Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, fiind reţinut pentru 24 ore.

El a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...