Barna : Majoritatea toxică trăieşte în Senatul României şi îşi apără penalii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Preşedintele USR, Dan Barna, a reacţionat dur după ce Senatul a respins, cu majoritate de voturi, solicitarea procurorilor DNA de a începe urmărirea penală în cazul fostului ministru PSD al Sănătăţii Florian Bodog, acuzat că şi-a angajat o consilieră personală care n-a venit la serviciu, dar a fost plătită cu aproape 78.000 de lei.
“Majoritatea toxică trăieşte în Senatul României şi îşi apără penalii! PSD a găsit în foştii tovarăşi de drum complici în blocarea unui dosar tip Dragnea cu angajări fictive la Ministerul Sănătăţii. Fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog a fost scăpat de urmărirea penală cerută de DNA. Fostul ministru şi-a angajat consilieră o doamnă care nu a trecut nicio zi pe la muncă, dar el i-a semnat foile de prezenţă pentru că a lucrat cu ea pe Whatsapp şi vorbind la telefon, cum a recunoscut public. Este revoltător să vezi cum PSD şi sateliţii îşi salvează politicienii care abuzează de funcţii, de răspunderea pentru faptele lor şi legitimează un comportament de feudal politic. Dacă eşti ministru sau şef de Consiliu Judeţean, cum a fost Dragnea, NU poţi să-ţi angajezi protejata din facultate sau oamenii de la partid, pe banii cetăţenilor”, a declarat Barna.”
România nu se poate schimba decât dacă politicienii vor face o altfel de politică, iar de la vechea clasă politică nu mai avem nicio aşteptare.
“Este evident că nu învaţă nimic din moment ce l-au salvat pe Bodog după ce Dragnea a intrat în închisoare după o faptă asemănătoare, care a revoltat o ţară întreagă. Pentru a schimba politica este nevoie de toţi oamenii cinstiţi care încă ezită să facă pasul. Nu mai ezitaţi, politica nu trebuie lăsată pe mâna hoţilor şi incompetenţilor care-şi apără reciproc spatele, sfidându-ne! Veniţi alături de USR şi PLUS să construim împreună o ţară în care statul îşi respectă cetăţenii”, a precizat Barna.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More