Pro integrare

Belgia – Român talharit, amenințat cu ranga și abandonat intr-o benzinărie chiar de către soferul microbuzului

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Se întâmplă,din păcate tot mai multe cazuri cu cetățeni care neavând la dispoziție un mijloc de repatriere apelează la diferiți transportatori, care cum am văzut zilele trecute, au abandonat clienții prin diferite colțuri ale Europei.

Aceștia, după ce plătesc cursa și își urcă bagajele, fac un mic popas sub diferite pretexte unde,pasagerii sunt dați jos cu forța din microbuze, amenințați și părăsiți.Alții după ce sunt preluați și după parcurgerea a mai multor sute de km sunt anunțați că, costul biletului tocmai ce s-a mărit ajungând în unele cazuri chiar și la 700/800 euro de persoană.

Din aceste motive, comunitatea Diaspora.Ro oferă des informații privind restricțiile de drum și cele care vizează transportul de persoane în diferitele state Europene.

Dacă vă aflați într-o situație similară , va îndemnăm să sunați imediat la 112.

Domnul care a fost pus într-o situație delicată astăzi, a postat pe un grup de socializare următorul mesaj.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Am vrut sa plec cu acest Microbus în Romania DIN belgia, Bruxelles. Ia-m gasit pe facebook au venit m-au luat Si au plecat în Olanda a zis ca mai ia persoane iar întrun Peco în Olanda a zis sa Cobor jos Si a venit cu lieveru sa ma loveasca Sami dea în cap iar apoi au plecat cu bagajele Ce le aveam si Ma-u lasat în peco.

Sursa facebook

Comunitatea Diaspora.Ro a făcut în acest sens o sesicare Ministrului de externe privind problemele care vor apare dacă se continuă ignorarea cetățenilor aflați în afara granițelor, o regăsiți aici

http://epochtimes-romania.com/news/probleme-pentru-romanii-din-italia-seful-mae-somat-sa-le-asigure-sansa-de-a-se-intoarce-in-tara—300558

[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...