Pro integrare

Belgia: Un TIR a izbit cu 90 km/h o coloană de mașini, printre victime si un cetatean român

Accidentul s-a produs autostrada E17, în apropierea graniței dintre Franța și Belgia. 5 camioane au fost implicate, patru dintre ele staționate în coloană. Un șofer român și-a pierdut viața în urma impactului devastator.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Controalele ample la frontieră efectuate de poliția franceză pe E17 au dus la formarea unei coloane  permanente de masini in zona de frontieră Belgia – Franța,  miercuri 03/02/2021 s-a produs un cumplit accident în care a murit un șofer de camion.

Accidentul a avut loc în jurul orei 13:45, când camionul condus de un cetatean francez , a intrat în plin în coloana de TIR-uri staționate. Procuratura din Kortrijk a anunțat că există imagini surprinse de camerele de supraveghere care arată cum camionul se izbește de vehiculul din față fără vreo intenție de frânare.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Între timp, autostrada a rămas complet închisă. Lucrările de ridicare și de curatenie de după accidente vor dura cu siguranță până la orele 13.00, au declarat purtatorii de cuvant din  brigada de pompieri  Gent (zona de centru), care încă mai trebuie să curețe suprafața drumului înainte ca autostrada sa poate fi redeschisa.

Unele camioane chiar daca au fost avariate acestea au putut fi puse in miscare astfel incat sa elibereze carosabilul.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } );