Bianca Andreescu, a abandonat cu Pliskova.Declaratii

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Bianca Andreescu şi Karolina Pliskova s-au întâlnit în meciul al doilea de la Turneul Campioanelor, însă ghinionul a fost de partea sportivei din Canada. Jucătoarea de 19 ani s-a accidentat la genunchi și a fost nevoită să abandoneze după doar un set, pierzând astfel șansa calificării în semifinalele competiței, la prima ei participare.
Bianca Andreescu a anunțat că va face un RMN pentru a vedea dacă poate să joace și în ultima partidă din grupa Violet, împotriva Elinei Svitolina.
“Am păşit greşit la o întoarcere. Am auzit cum mi se crapă genunchiul, a intrat spre interior. Punând apoi presiune pe el, m-a durut tot mai tare, abia puteam să mai îndoi piciorul. M-am luptat cu durerea cât am putut, dar un sportiv trebuie să ştie şi când să se oprească, ceea ce am şi făcut”, a spus Bianca Andreescu.
“Sincer, nici nu ştiam ce să fac. M-am mai luptat cu durerea înainte, dar asta a fost diferită, a fost foarte acută. Poate aş fi putut trage de mine mai mult, nu ştiu. Echipa mi-a spus să mă opresc. A fost bine că m-am oprit. Sincer, aş mai fi putut juca. Dacă aş fi făcut-o, aş fi gemut pe teren de durere şi nu vreau asta. Am făcut asta suficient. Sper că mă pot recupera repede după asta. Cine ştie dacă pot să joc? Dacă nu, o să am un bun presezon, o bună pauză, pentru a fi gata de sezonul 2020”, a mai explicat Bianca Andreescu.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More