Bianca Andreescu, criticată după eșecul cu Simona Halep: ”Ar trebui să mai dea jos 2-3 kilograme”


Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3 | Cristian Tudor Popescu a criticat-o pe Bianca Andreescu, căreia îi recomandă să mai slăbească, pentru a nu mai avea probleme medicale, la vârsta ei. Pe de altă parte, jurnalistul a vorbit și despre momentul culminant al partidei pe care Simona Halep a câștigat-o la Turneul Campioanelor.
”Bianca are 19 ani- 20 de ani, nu poți să vii cu slăbiciuni fizice de felul ăsta, la vârsta asta, poate că ar trebui să mai dea 2-3 kg jos. A fost o victorie a spiritului de luptă și a experienței superioare din partea Simonei.
Simona i-a opus raliuri, arma ei atomică, capacitatea ei de a ține mingea stânga-dreapta în teren. A dat drumul la picioare, în special, în setul doi. În primul set, a fost cam “rusty”, cum spunea Cahill, cam ruginită, pentru că nu avea meciuri în ultima vreme.
Apoi, s-a dezmorțit, în setul doi, a dat drumul la picioare și a început să-i trimită multe mingi înapoi zvăpăiatei și talentatei, indiscutabil, Bianca Andreescu. Meciul s-a jucat la sfârșitul setului doi, acolo unde a avut minge de meci Andreescu și Simona a gestionat, din punct de vedere nervos, acel moment excepțional. A fost foarte stăpână pe ea și am fost 90% sigur ca setul al 3-lea îl va câștiga Simona”, a spus CTP, la Digi24.
Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3 | Victorie în Grupa Violet a Turneului Campioanelor
Simona Halep, locul 5 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-3, pe jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, numărul 4 mondial, în prima etapă a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, de la Shenzhen.
Darren Cahill a revenit oficial antrenorul Simonei Halep cu ocazia acestui meci. Aceasta a apelat în mai multe rânduri la serviciile australianului, iar tactica celor doi s-a dovedit câștigătoare.

Vino alaturi de noi!


Acest website NU folosește reclame.
Toate legăturile externe sunt verificate.
Comunitatea Diaspora.Ro "NU" are aparteneță Politică și nici nu acceptă reclame sau fonduri de la partidele Politice!
Ne poți susține activitatea
AICI ,
[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More