Bianca Andreescu, criticată după eșecul cu Simona Halep: ”Ar trebui să mai dea jos 2-3 kilograme”

[fvplayer id=”45″]
Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3 | Cristian Tudor Popescu a criticat-o pe Bianca Andreescu, căreia îi recomandă să mai slăbească, pentru a nu mai avea probleme medicale, la vârsta ei. Pe de altă parte, jurnalistul a vorbit și despre momentul culminant al partidei pe care Simona Halep a câștigat-o la Turneul Campioanelor.

”Bianca are 19 ani- 20 de ani, nu poți să vii cu slăbiciuni fizice de felul ăsta, la vârsta asta, poate că ar trebui să mai dea 2-3 kg jos. A fost o victorie a spiritului de luptă și a experienței superioare din partea Simonei.

Simona i-a opus raliuri, arma ei atomică, capacitatea ei de a ține mingea stânga-dreapta în teren. A dat drumul la picioare, în special, în setul doi. În primul set, a fost cam “rusty”, cum spunea Cahill, cam ruginită, pentru că nu avea meciuri în ultima vreme.

Apoi, s-a dezmorțit, în setul doi, a dat drumul la picioare și a început să-i trimită multe mingi înapoi zvăpăiatei și talentatei, indiscutabil, Bianca Andreescu. Meciul s-a jucat la sfârșitul setului doi, acolo unde a avut minge de meci Andreescu și Simona a gestionat, din punct de vedere nervos, acel moment excepțional. A fost foarte stăpână pe ea și am fost 90% sigur ca setul al 3-lea îl va câștiga Simona”, a spus CTP, la Digi24.

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3 | Victorie în Grupa Violet a Turneului Campioanelor
Simona Halep, locul 5 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-3, pe jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, numărul 4 mondial, în prima etapă a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, de la Shenzhen.

Darren Cahill a revenit oficial antrenorul Simonei Halep cu ocazia acestui meci. Aceasta a apelat în mai multe rânduri la serviciile australianului, iar tactica celor doi s-a dovedit câștigătoare.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More