Pro integrare

Biblioteca Judeţeană, redeschisă publicului în sălile de lectură

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Astfel:Sala Regina Maria-împrumut de carte pentru copii, Sala Enciclopedia-împrumut de carte pentru adulţi şi adolescenţi, Sala de lectură şi cercetare-studiu la sală, Filiala Orizont-împrumut de carte pentru copii, adolescenţi şi adulţi au fost redeschise publicului. 

Rămân închise pentru public, momentan: Ludoteca Licurici, Sala Multimedia, Sala Presei Odobesciană, Smart-Lab-ul. Programul de funcţionare pentru împrumut de carte la domiciliu este de luni până vineri, între orele 08.00-18.00. Numărul de utilizatori în sala de lectură nu poate fi mai mare 6 persoane.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

La intrarea în instituţie toţi utilizatorii sunt obligaţi: să poarte mănuşi şi mască de protecţie, să-şi dezinfecteze mâinile cu soluţiile puse la dispoziţie să respecte triajul epidemiologic- măsurarea temperaturii (valoarea maximă acceptată fiind de 37,5 grade C) şi să păstreze distanţa de minimum 1,5 m între persoane, conform marcajelor aplicate pe pardoseală.

Vă  mai recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...