Romanii din afara granitelor

Breaking – 7 persoane au decedat după ce a luat foc spitalul de boli infecțioase Constanța

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Actualizare, se pare ca, persoanele care au fost puse sa numere si sa centralizeze datele despre numarul decedatilor in cazul incendiului, nu sunt in stare sa numere, numarul real al victimelor este 7 si nu 9 asa cum au declarat initial, se pare ca doua victime au fost numarate de doua ori.
Actualizare: 9 persoane au decedat în urma incendiului, în spital nu se cunoștea cu exactitate numărul pacienților sau locația lor exactă pentru a stabili numele victimelor.
Mulți pacienți au fost scoși pe geamuri.
In aceste momente pompierii sunt în drum spre spitalul de Boli infecțioase Constanța unde are loc un incediu, cauzele sunt în acest moment necunoscute. Autoritățile au demarat planul roșu de actiune! Spitalele din România ard cam des, cu toate planurile de intervenție ale autorităților se pare că România este incapabilă de a menține în siguranță pacienții internați. Tot mai multe persoane își riscă viața exact în locul unde merg pentru a se trata.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Articol în curs de actualizare.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030