Breaking – în BEX PNL s-a decis refacerea USL, modificarea Constituției este inclusă

Primul-Ministru desemnat a fost anunțat de către PNL asupra faptului că își depune mandatul. Un premier desemnat de către Președintele țării nu își mai depune mandatul singur, ci conducerea partidului o face pentru el, democrația și respectarea Constituției la ea acasă în România normală a lui Cîțu.

PNL a convocat în același timp BEX-ul, unde aceștia au decis ca Primul-Ministru desemnat să fie tot Ciucă, dar în același timp au acordat, ca următorul Guvern să fie în coaliție cu PSD!

Din surse diaspora.ro,  în aceste momente conducerea PNL, prin voința Președintelui României Iohannis, au cazut de acord ca în viitorul Guvern, PSD ul sa fie inclus.

Rămâne cu siguranță de văzut dacă cei de la PSD vor accepta să facă parte dintr-un Guvern unde NU dețin funcția de Prim-ministru, Marcel Ciolacu declara chiar zilele trecute faptul că PSD nu va face parte dintr-un Guvern unde functia de Prim-ministru nu este a lor.

Prin urmare PNL PSD UDMR va fi culoarea noului Guvern, cel puțin teoretic la această oră, o măsură total împotriva românilor!

Roman a vorbit în cadrul BEX chiar despre modificarea Constituției.

Bătaia de joc la adresa românilor continuă, atât Iohannis cât și PNL, au primit voturile cetățenilor români expre pentru a elimina PSDul și nenorocirile comise de către acest grup infracțional,  iar Cîțu alături de Rareș Bogdan și chiar Președintele României își dorește refacerea USL!

Românii sunt practic scuipați în față!

Cîțu și Iohannis vor distruge orice este necesar pentru ca ei să rămână la butoane!

Comunitatea diaspora.ro a pus la dispoziția tuturor românilor numerele de telefon ale Parlamentarilor, pe care le găsiți mai jos!

 

Numerele de telefon ale tuturor deputaților și circumscripțiile din care fac parte

Florin Roman: Mandatul nostru este flexibilizat în sensul de a avea discuții generale cu toate partidele democratice, mai puțin cu cei de la AUR, pentru o majoritate, astfel încât să avem un Guvern cu puteri depline cât mai repede.

Moderator: Sunt așadar 2 variante, aceea de a reface coaliția cu USR sau de a face o mare coaliție cu PSD și UDMR. Problema e însă ca în momentul de față vechea coaliție cu USR să nu mai aibă majoritate prin plecarea celor care erau apropiați de Ludovic Orban. Așadar, dacă nu mai aveți majoritate într-o potențială coaliție cu USR, singura variantă de discuție în mod real e aceea de a face o mare coaliție cu PSD și UDMR?

Florin Roman: Le-am prezentat colegilor mei aceste calcule. O alianță PNL-USR-UDMR ar însemna la ora actuală 224 de voturi. Practic, cu votul colegilor de la minoritățile naționale, dacă îl vom obține, ar presupune o majoritate la limită. Pe cealaltă variantă sunt 157 de voturi ale PSD, 120 ale PNL și 30 ale UDMR, ceea ce ar însemna o majoritate mai mult decât confortabilă care ar permite inclusiv discuții serioase despre o revizuire a Constituției.

Sursa Podul.ro – Link

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: